Vajna Tímea könnyek közt vallotta: Beveszem az altatót és a nyugtatót és kiütöm magam

ugytudjuk.hu
2019. július 30. kedd, 07:29
Gönczi Gábor még azt is megkérdezte, lefeküdtek-e egymással.

"Exkluzív", "megdöbbentő": így jellemezte Marsi Anikó a riportot, amit Vajna Tímea adott most először, fél évvel Andy Vajna halála után a TV 2 Tények Plusz műsorában. A műsorban Vajna özvegye könnyeivel küszködve, elcsukló hangon mesélt Gönczi Gábornak férje halála előtti időszakáról és arról, hogyan dolgozza fel a veszteséget.

 

"Nem biztos, hogy lesz még egy férfi, aki ennyire szeret." 

 

Timi szerint annak ellenére, hogy mindenki egy kirakatházasságnak nézte a kapcsolatukat, valójában tiszta érzelmek voltak és úgy érzi, tisztességesen is temette el Andyt. Elárulta: aludni a legrosszabb, csak úgy tud lefeküdni, ha altatókkal és nyugtatókkal üti ki magát.

 

Megtudhattuk, hogy Andy Vajna mindig lótuszülésben ült a kanapén, ahol megvolt a helye, amire azóta sem ültet senkit Timi. Cuccai érintetlenek, közös házassági albumukba bele sem bírt nézni férje halála után, nem úgy Gönczi, aki a könyvet kinyitva elájult a gyönyörtől, pedig véletlenül két, sima fekete lap tárult csak elé. Gyorsan lapozott is egyet.

 

 

Egy közös munka során találkoztak, Timi hostessekkel érkezett Vajna belvárosi éttermébe és rögtön megtetszett későbbi férjének, így egyre többször találkoztak. Egy közös római vakáció után végül megkérte a lány kezét, aki a házasságra kifejezetten nehezen vette magát, háromszor is visszaadta Andynek a gyémántgyűrűt, végül nagymamái, akik "szó szerint szerelmesek voltak Andybe", rábeszélték az esküvőbe.

 

Az özvegy arról is beszélt, hogy mivel most anyagilag nagyon rossz helyzetben van, egy zongorát is el kellett adnia. Eladta a házi mozijuk kivetítőjét is.

 

Vajna élete utolsó időszakában a cukorbetegsége miatt alig bírt már menni, nem érezte az idegeket a lábában. A végén a filmes szobából a konyháig bírt már csak elmenni, pedig csupán pár lépésnyire van a kettő egymástól.

 

Megismerhettük a ház macskanappaliját. Timi elmondta, hogy Chanel cicájának már csak egy veséje van, többféle ennivalót is kap. Csak a macskák tartják a lelket benne, Chanellal is alszik "kéz a kézben.

 

"Ha őt is elveszítem, akkor aztán tényleg tönkremegyek"

 

Timi Andy öltönyeit is szeretné odaadni valakinek, de mivel a férfi illata és monogramja is benne van a ruhadarabokban, ezért nem lesz egyszerű feladat.

 

Ezután jön a váratlan fordulat, Gönczi Gábor ugyanis Timinek felteszi a kérdést:

 

Volt-e köztetek férfi-nő kapcsolat?

 

Volt. Gyereket is akartak, februárban akartak beültetést végezni. Andy nagyon szeretett volna esküvő után babát, de Timi inkább utazgatni, magát és üzleteit akarta építgetni, nem állt még készen. Mikor aztán ő is elhatározta magát a gyerekvállalásra, már késő volt. Épp Franciaországban tartózkodott, mikor délelőtt 10-kor felhívták a gyászhírrel. Timi azt is elmondta, férfje két másodpercen belül vesztette el az eszméletét és egyből a földre zuhant.

 

Végezetül Vajna Tímea elmondta: komolya anyagi problémái, hitelei miatt két esélye van: vagy a házban marad vagy az utcára kerül. Úgy volt, hogy rögtön jön a riport folytatása is, kétszer fel is konferálták, aztán végül mégis arra jutottak, hogy majd ma folytatják a szívszorító vallomást, melyben az özvegy pénzügyi drámája lesz kifejtve. 

 

Képtelen feldolgozni Andy halálát / Tények.hu videó

Exkluzív interjút adott a Tények Plusznak Vajna Tímea. Andy Vajna özvegye a férje halála óta eltelt fél évben most először nyilatkozik. Gönczi Gábor kollégámat és stábját beengedte a közös otthonukba, és miközben a stábot körbevezette a házban, mesélt Andyről, kapcsolatukról és a veszteségről.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

comments powered by Disqus
Van még itt cikk a témában:
Twitter megosztás Google+ megosztás