Vajna Tímea könnyek közt vallotta: Beveszem az altatót és a nyugtatót és kiütöm magam

ugytudjuk.hu 2019-07-30 07:29:00
Gönczi Gábor még azt is megkérdezte, lefeküdtek-e egymással.

"Exkluzív", "megdöbbentő": így jellemezte Marsi Anikó a riportot, amit Vajna Tímea adott most először, fél évvel Andy Vajna halála után a TV 2 Tények Plusz műsorában. A műsorban Vajna özvegye könnyeivel küszködve, elcsukló hangon mesélt Gönczi Gábornak férje halála előtti időszakáról és arról, hogyan dolgozza fel a veszteséget.

"Nem biztos, hogy lesz még egy férfi, aki ennyire szeret." 

Timi szerint annak ellenére, hogy mindenki egy kirakatházasságnak nézte a kapcsolatukat, valójában tiszta érzelmek voltak és úgy érzi, tisztességesen is temette el Andyt. Elárulta: aludni a legrosszabb, csak úgy tud lefeküdni, ha altatókkal és nyugtatókkal üti ki magát.

Megtudhattuk, hogy Andy Vajna mindig lótuszülésben ült a kanapén, ahol megvolt a helye, amire azóta sem ültet senkit Timi. Cuccai érintetlenek, közös házassági albumukba bele sem bírt nézni férje halála után, nem úgy Gönczi, aki a könyvet kinyitva elájult a gyönyörtől, pedig véletlenül két, sima fekete lap tárult csak elé. Gyorsan lapozott is egyet.

Egy közös munka során találkoztak, Timi hostessekkel érkezett Vajna belvárosi éttermébe és rögtön megtetszett későbbi férjének, így egyre többször találkoztak. Egy közös római vakáció után végül megkérte a lány kezét, aki a házasságra kifejezetten nehezen vette magát, háromszor is visszaadta Andynek a gyémántgyűrűt, végül nagymamái, akik "szó szerint szerelmesek voltak Andybe", rábeszélték az esküvőbe.

Az özvegy arról is beszélt, hogy mivel most anyagilag nagyon rossz helyzetben van, egy zongorát is el kellett adnia. Eladta a házi mozijuk kivetítőjét is.

Vajna élete utolsó időszakában a cukorbetegsége miatt alig bírt már menni, nem érezte az idegeket a lábában. A végén a filmes szobából a konyháig bírt már csak elmenni, pedig csupán pár lépésnyire van a kettő egymástól.

Megismerhettük a ház macskanappaliját. Timi elmondta, hogy Chanel cicájának már csak egy veséje van, többféle ennivalót is kap. Csak a macskák tartják a lelket benne, Chanellal is alszik "kéz a kézben.

"Ha őt is elveszítem, akkor aztán tényleg tönkremegyek"

Timi Andy öltönyeit is szeretné odaadni valakinek, de mivel a férfi illata és monogramja is benne van a ruhadarabokban, ezért nem lesz egyszerű feladat.

Ezután jön a váratlan fordulat, Gönczi Gábor ugyanis Timinek felteszi a kérdést:

Volt-e köztetek férfi-nő kapcsolat?

Volt. Gyereket is akartak, februárban akartak beültetést végezni. Andy nagyon szeretett volna esküvő után babát, de Timi inkább utazgatni, magát és üzleteit akarta építgetni, nem állt még készen. Mikor aztán ő is elhatározta magát a gyerekvállalásra, már késő volt. Épp Franciaországban tartózkodott, mikor délelőtt 10-kor felhívták a gyászhírrel. Timi azt is elmondta, férfje két másodpercen belül vesztette el az eszméletét és egyből a földre zuhant.

Végezetül Vajna Tímea elmondta: komolya anyagi problémái, hitelei miatt két esélye van: vagy a házban marad vagy az utcára kerül. Úgy volt, hogy rögtön jön a riport folytatása is, kétszer fel is konferálták, aztán végül mégis arra jutottak, hogy majd ma folytatják a szívszorító vallomást, melyben az özvegy pénzügyi drámája lesz kifejtve. 

Képtelen feldolgozni Andy halálát / Tények.hu videó

Exkluzív interjút adott a Tények Plusznak Vajna Tímea. Andy Vajna özvegye a férje halála óta eltelt fél évben most először nyilatkozik. Gönczi Gábor kollégámat és stábját beengedte a közös otthonukba, és miközben a stábot körbevezette a házban, mesélt Andyről, kapcsolatukról és a veszteségről.

Szólj hozzá!

Az idén sem fizet osztalékot a Rába

Győri ingatlanok érétkesítéséről is döntött a cég.

Azzal fenyegette a sárvári gyámügyest a nő, hogy megöli

„Na te büdös k***a, ha te ezt megtetted, akkor nem fogok veled szépen beszélni!”

Tizenkét gyanúsítottja van már annak az ügynek, amiben letartóztatták a volt győri rendőrkapitányt

A volt kapitányon kívül egy másik gyanúsítottat is fogva tartanak, aki szintén fontos és magas rangú, nyugalmazott rendőr.

Szúnyogok: Győrben kiterjedt biológiai gyérítés egyelőre nem szükséges

A Győr-Szol Zrt. már megtette az előkészületeket a szúnyoggyérítési munkálatok megkezdéséhez.

Legyen egy szuper okosóra a legújabb kiegészítőd

Gondoltál már arra, hogy beszerezz egy páratlan okosórát? Ha eddig halogattad a döntést, akkor ezt most tekintsd egy jelnek és üdvözölj a gyűjteményedben egy efféle újdonságot. Nemcsak dekoratív kiegészítő, hanem számtalan előnnyel is bír.

Quentin Tarantino mégsem filmkritikusról forgatja utolsó filmjét

A rendező várhatóan tizedik filmje elkészítése után is folytatja a kreatív munkát. Korábban többször célzott rá, hogy minisorozatok és színdarabok rendezése is érdekli.

A performance marketing jelentősége a vállalkozások életében

Minden vállalkozás számára alapvető fontosságú, hogy folyamatosan, méghozzá profitábilisan termeljen új ügyfeleket, vásárlókat. A performance marketing elengedhetetlen a sikerhez, egy laikus számára azonban rengeteg nehézséget okozhat a fizetett hirdetések nyereséges menedzselése, éppen ezért sok esetben a legjobb döntés szakértőket segítségül hívni.

Ütötte, rúgta ismerősét egy körmendi férfi

Még a mobilját is földhöz vágta.

Milyen tényezőket vegyünk figyelembe, ha bútorkárpitot választunk?

A különféle anyagokkal bevont, párnázott bútorok esetében a kárpit színe, textúrája meghatározó jelentőségű az enteriőr stílusa, valamint a tartósság és a tisztíthatóság szempontjából, ezért a választásnál körültekintőnek kell lenni.

Azonnali hatállyal rúgta ki a Vas Népe az újságíróját, miután bejelentette, hogy civilként elindul képviselőnek

Tóth Judit Körmenden szerezne mandátumot. Frissítve a Vas Népe közleményével!

Sulyok Tamás jáki látogatása miatt komoly biztonsági intézkedésekre lehet számítani

A vasárnapi avatón ingyen lehet megtekinteni a templomot és templomkertet is.

Egy győzelemre az elődöntőtől a Falco

Lemosták a Honvédet a pályáról

Már a bíróságon is kamuzik Mirkóczki Ádám, Eger polgármestere

Nem csak adatokat nem adna ki, hanem tényleg nem ad ki.