Fotó: Vágvölgyi Bálint

Koczka Tibor megjósolta: közleményben kommunikál a szombathelyi Fidesz

ugytudjuk.hu
2019. augusztus 1. csütörtök, 16:12
A párt szerint az alpolgármesterrel bővült a politikai kalandorok tábora.

Ma délután sajtótájékoztatón jelentette be Koczka Tibor, a város fideszes alpolgármestere, hogy elindul képviselőnek az őszi választásokon. Koczka már akkor mondta, hogy amíg ő kiáll a sajtó elé, és bármiről lehet kérdezni, addig a Fidesz csupán közleményekben kommunikál a választókkal. 

 

Közleményt kaptunk a Fidesztől.

 

 

Sajtóközlemény

 

Sajnálattal vettünk tudomásul, hogy Koczka Tiborral tovább bővült a  szombathelyi politikai kalandorok tábora.

 

A Fidesz közzétette önkormányzati jelöltjeinek listáját, a  szombathelyi 1-es körzetben a közismerten lokálpatrióta Horváth Gábort  indítja az ezév októberi önkormányzati választáson. Az erről döntő  taggyűlésen egyetlen Fidesz tag sem javasolta, bár erre lehetősége  lett volna, Koczka Tibor indítását, ami pontosan jellemzi az elmúlt öt  éves tevékenységének megítélését.

 

Ezúton tesszük nyilvánvalóvá, hogy Koczka Tibor képviselő  jelöltségének semmi köze a Fidesz-KDNP pártszövetséghez, ezért azt  javasoljuk, hogy ne használja hivatkozási alapnak azt a politikai  közösséget, amelynek épp ezzel a lépésével fordított végleg hátat.

 

Molnár Miklós 2019 elején elárulta a szombathelyi embereket és főleg  azokat a választókat, akik a Pro Savaria Egyesületbe fektették a  bizalmukat a 2014-es önkormányzati választáson. Lépésével azoknak a  Nemény András vezette szocialistáknak a cinkosává vált a saját  személyes érdeke és hatalomvágya miatt, akik eladósították és a csőd  szélére sodorták Szombathely városát. Sajnálattal vettük tudomásul,  hogy Koczka Tibor is ennek a politikai ámokfutásnak a része lett és  mentorához, Molnár Miklóshoz hasonlóan elárulta azokat a  szombathelyieket, akik 2014-ben megbíztak benne.

 

Koczka Tibor egy lépéssel tenne jót Szombathellyel, amennyiben számít  neki a város jövője, ha azonnal érzékeny búcsút intene nem túl sikeres  és nem túl hosszú politikai pályafutásának.

 

Fidesz MPSZ szombathelyi szervezete

 

comments powered by Disqus
Van még itt cikk a témában:
Twitter megosztás Google+ megosztás