Fotó: Farkas Bazsi

BREAKING! Koczka Tibor elindul az őszi önkormányzati választáson

Farkas Bazsi
2019. augusztus 1. csütörtök, 14:08
Fideszesként jelentette be indulását.

Jelenlegi körzetében, Szombathely 1-es választó körzetében elindul képviselőjelöltnek Koczka Tibor - jelentette be az alpolgármester csütörtök délután egy sajtótájékoztatón. 

 

A helyzet azért érdekes, mert Koczka 5 évvel ezelőtt a Fidesz színeiben jutott be a közgyűlésbe. A politikus jelenleg is a párt tagja, és mind mondta:

 

Ő az egyetlen fideszes jelölt jelenleg a körzetben.

 

A Fidesz ugyan már bejelentette, hogy a körzetben Horváth Gábort indítja, ám Horváth nem tagja a pártnak. 


Koczka emlékeztetett, hogy rengeteg dolga van még a körzetben. A 87/89-es elkerülő megépítésének lobbija, a herényi temető parkolója még várat magára, de a kámoni könyvtár építése, a Benczúr óvoda rekonstrukciója sem fejeződött be, ezeket jó lenne ha végig tudná felügyelni - mondta.


Kérdésünkre, hogy legutóbbi sajtótájékoztatója után megjelent Hende Csaba reakcióra szeretne-e válaszolni, csak annyit mondott, az, hogy egy magánbeszélgetést Hende kitesz a Facebookra az őt minősíti. Az idézett beszélgetés pedig április 28-án történt meg, amikor Balázsy még sehol sem volt - reagált az alpolgármester. Koczka azzal folytatta, hogy ő most kiállt a sajtó elé, bármilyen kérdésre válaszol, a város fideszes politikusai azonban ezt eddig egyszer sem tették meg. 

 

Hogy Koczka a képviselőjelöltségen túl vállal-e másik szerepet, például lesz-e polgármesterjelölt, arra konkrét választ nem adott. 

 

comments powered by Disqus
Van még itt cikk a témában:
Twitter megosztás Google+ megosztás