Fotó: Ugytudjuk.hu

Kiakadtak a szentkirályiak, a Fidesz polgármesterjelöltje kampányával rondított bele az ünnepükbe

Farkas Bazsi
2019. augusztus 19. hétfő, 14:18
Négy napos búcsút szerveztek Szombathely déli városrészére, majd megjelent a jegyző/polgármesterjelölt és kisajátította magának az egészet.

Balázsy Péter polgármesterjelölt - ilyen feliratú pólóban jelent meg a megyei jegyző és maroknyi, hat fős csapata a Szentkirályi Búcsú kísérőrendezvényeként szervezett közösségi futáson. A Fidesz polgármesterjelöltjének egyébként semmi köze nem volt a rendezvényhez, azt a körzet képviselője Tóth Kálmán (Éljen Szombathely-MSZP-DK-Együtt) saját képviselői keretéből és a Gyöngyöshermán-Szentkirályi Polgári Kör kasszájából fizették. 

 

A városrész lakói egyébként nem azon mordultak fel, hogy a fideszes polgármesterjelölt, Balázsy Péter megjelent a futáson, hiszen annak pont  az lenne a lényege, hogy közösséget építse, hanem azon, hogy egyértelműen kampány céllal tette azt meg. Mi sem bizonyítja ezt jobban, minthogy direkt erre az alkalomra alig egy órával a futás előtt készítettek egyenpólót az egyik helyi hipermarketben.

 

A Tóth, egy Facebook-posztban tolmácsolta a helyiek véleményét, többek között ezt írja: 


Korábban nem volt divat ilyen rendezvényeket pártpolitikai célokra lenyúlni. Az elmúlt két napban ez sajnos mégis sikerült. (...) Ha a három polgármesterjelölt közül kettő képes önmérsékletet tanúsítani, és nem rátelepedni egy városrész ünnepére, akkor talán a harmadiktól is elvárható lenne. Ez arcátlan viselkedés.

 

Security Check Required

null


 

comments powered by Disqus
Van még itt cikk a témában:
Twitter megosztás Google+ megosztás