Fotó: police.hu

Két újszülött csecsemőjét is meggyilkolta a sárkeresztúri nő

ugytudjuk.hu
2019. október 15. kedd, 14:54
A rendőrség most fejezte be a nyomozást.

A Fejér megyei nyomozók befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, amelyet egy sárkeresztúri nővel szemben folytattak kétrendbeli, tizennegyedik életévét be nem töltött személy sérelmére elkövetett emberölés bűntett miatt - írja a police.hu.

 

Egy 23 éves nő 2019. március 16-án reggel egy zichyújfalui családi ház fatárolóként szolgáló melléképületében megszülte, majd megölte, megfojtotta újszülött gyermekét. Ezt követően a nő átöltözött, és sárkeresztúri otthonába utazott.

 

A lakásán elfogott és előállított gyanúsítottal szemben a Fejér megyei nyomozók emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indítottak büntetőeljárást. Az elkövető kihallgatásán beismerő vallomást tett, és az eljárásban elismert egy korábbi, 2017-ben elkövetett gyilkosságot is Két évvel ezelőtt, miután Érden világra hozta újszülött gyermekét, a szülést követően megfojtotta, majd a testet elrejtette. Az eljárás során beszerzett ténybeli adatok a korábbi cselekmény elkövetését is alátámasztották.

 

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai a sárkeresztúri nővel szemben kétrendbeli, tizennegyedik életévét be nem töltött személy sérelmére elkövetett emberölés bűntett  gyanúja miatt folytatott ügy vizsgálatát a napokban befejezték, és az iratokat a Fejér Megyei Főügyészségnek vádemelési javaslattal megküldték.

comments powered by Disqus
Van még itt cikk a témában:
Twitter megosztás Google+ megosztás