Két szombathelyi férfi lábánál fogva rángatta ki a lakásból, majd ütlegelte egyikük volt barátnőjét

Vágvölgyi Bálint
2019. március 20. szerda, 09:31
Most vádat emeltek ellenük.

A Szombathelyi Járási Ügyészség más bűncselekmények mellett személyi szabadság megsértése és súlyos testi sértés bűntette miatt is vádat emelt az ellen a két férfi ellen, aki erőszakkal arra kényszerítette az egyikük korábbi barátnőjét, hogy velük tartson Szombathelyen, 2018 márciusában.

 

A vádirat szerint a vádlottak késő éjjel jelentek meg a társasházi lakásnál az egyik szombathelyi lakótelepen, hogy a nőt magukkal vigyék. Amikor a lakás használója a sértett kérése ellenére ajtót nyitott, az egyik vádlott kirángatta a sértettet a lábánál fogva a lakásból, majd többször megrúgta és arcon ütötte, miközben a másik vádlott lefelé vezette a vállánál és a fejénél fogva. A vádlottak beültették a bántalmazástól megtört sértettet a gépkocsijuk hátsó ülésére, akit, amíg az egyikük vezetett, a másik tovább ütlegelt.

 

A bántalmazásnak a helyszínre érkező rendőrök vetettek véget, akik mentőt hívtak a sértetthez. A sértett a bántalmazás következtében súlyos sérüléseket szenvedett.

 

A Szombathelyi Járási Ügyészség a vádlottakkal szemben felfüggesztett börtönbüntetés kiszabását és a próbaidő tartamára pártfogó felügyeletük elrendelését indítványozta.

 

comments powered by Disqus
Van még itt cikk a témában:
Twitter megosztás Google+ megosztás