Teniszpálya a Joskar-Olán (Forrás: Kelemen Krisztián hivatalos Facebook-oldala)

Kelemen Krisztián: Minimum elvárás, hogy a fideszes képviselőjelölt legalább a választókörzetet ismerje!

ugytudjuk.hu
2019. október 3. csütörtök, 10:10
Sajtóközlemény.

Kelemen Krisztián, a szombathelyi 9-es választókerület önkormányzati képviselője és az Éljen Szombathely! frakció tagja az alábbi közleményt juttatta el szerkesztőségünkhöz:

 

"Számomra fontos a sport, és nemcsak azért, mert Édesapám kiskorom óta ebben élen járt és példát mutatott, hiszen súlyemelő volt és kétszeres fekvenyomó világbajnok, hanem azért is mert fontosnak tartom az egészségmegőrzést, hiszen szól a latin közmondás: Mens sana in corpore sano, azaz "Ép testben ép lélek!"

 

Ezért is tartottam fontosnak, hogy a Joskar-Ola lakótelepen mindenki megtalálja a számára kellemes sportolási lehetőséget, kortól és nemtől függetlenül. Ennek szellemében újítottam fel az összes sportpályát a választókörzetemben 2015-től folyamatosan. Így most már Szombathelyen egyedülálló módon lehet ingyenesen teniszezni három teniszpályán, ping-pongozni három asztalnál, kosárlabdázni két pályán, focizni három pályán és saját testsúlyos mozgásokat végezni a joskar-olai fitneszparkban, melyet 2016-ban létesítettem a lakók kérésére.

 

 

Többek között ezért keresett fel több lakó is a választókörzetemből megdöbbenve, hogy a fideszes képviselőjelölt olyan dolgokkal kampányol a napokban kiszórt fideszes kampányújságban, melyeket már megvalósítottam. Kérem szépen, ha már egyszer nincsen új gondolata, ötlete, mert én ezt már megígértem a lakóknak 2014-ben (és én meg is valósítottam), akkor legalább nézzen körül, járja végig a körzetet vagy olvassa el a joskarola.blog.hu oldalt, ahol minden fejlesztést megtalál az elmúlt 5 évből.

 

Minimum elvárás, hogy a  fideszes képviselőjelölt legalább a választókörzetet ismerje!

 

Egyébként a fitneszparkban már több szervezett program is létrejött, legutóbb tavasszal a Vitál-nap, ahol a lakóknak képzett sportolók mutattak gyakorlatokat, de kipróbálhatták az ökölvívást és a thai-boxot is.

 

 

Tehát, a Joskar-Olán bárki megtalálhatja a magának való sportolási lehetőséget és nem kell ezért több kilométert menni a városban. Arról nem is beszélve, hogy például a fitneszpark összehozza az embereket, sporttársi és baráti kapcsolatok alakultak ki. Engem is rendszeresen hívnak a barátaim a lakótelepről edzeni a parkba. Javaslom a Fidesz jelöltjének, hogy próbálja ki ő is a fitneszparkot!

 

Tisztelettel:
Kelemen Krisztián,
a Joskar-Ola lakótelep önkormányzati képviselője

 

comments powered by Disqus
Van még itt cikk a témában:
Twitter megosztás Google+ megosztás