Kalifornia hegyei közt is felbukkant egy rejtélyes monolit

Fehér Buda 2020-12-03 09:36:05
Még mindig nem tudni biztosan, kinek a műve lehet a fém oszlop.

Megjelent egy újabb rejtélyes monolit, ezúttal a Kaliforniai hegyek között. Ezzel együtt már a harmadik rejtélyes fémoszlopot fedezték fel rövid idő alatt, nemrég a utahi sivatagban tűnt fel az első, majd Romániában is találtak egyet.

Az Atascadero nevű, aprócska kaliforniai város médiájában azt írják, a Pine hegyen találtak rá a furcsa építményre, ahova rögtön több tucatnyi turista indult el, hogy lefotózzák a monolitot. A helyiek arról számolnak be, hogy az új oszlop acélból készülhetett, a három élét láthatóan úgy hegesztették össze. A furcsaság nagyjából három méter magas és nagyjából 50 centi széles. 

A utahi monolittal ellentétben a kaliforniai változatot nem ásták le túl mélyre a földben, így az oszlop eléggé dülöngél. A helyi média szerint ha nagyon akarják, akkor valószínűleg még fel is lökhetik az emberek a monolitot. A utahi változatra november 18-án találtak rá, az internet azóta is lázban ég, hogy kitalálják, honnan érkezett a fém képződmény.

 

null

BREAKING NEWS There is currently a monolith at the top of Pine Mountain in Atascadero!!(Photos by @Atownreporter) pic.twitter.com/0vPhEWYkeY

Az oszlop viszont nem maradt sokáig egy helyben, egy szemtanú szerint négy férfi gyorsan szétkapta a fém vázat, majd elsétáltak a darabjaival. A szemtanú azt is hallotta, ahogyan a férfiak azt mondják egymásnak, hogy ne hagyjanak hátra darabokat az oszlopból.

Az interneten azóta sok teória kering arról, hogy mégis mi lehet a furcsa monolit. Néhány ember szerint az ufók hozták a Földre, valamilyen tájékozódási pontként helyezték el az oszlopot. Mások szerint a Westworld forgatásáról maradt ott egy kellék, megint mások viszont meggyőződtek arról, hogy egy amerikai szobrász műve lehet a monolit.

Szólj hozzá!

Legyen egy szuper okosóra a legújabb kiegészítőd

Gondoltál már arra, hogy beszerezz egy páratlan okosórát? Ha eddig halogattad a döntést, akkor ezt most tekintsd egy jelnek és üdvözölj a gyűjteményedben egy efféle újdonságot. Nemcsak dekoratív kiegészítő, hanem számtalan előnnyel is bír.

Quentin Tarantino mégsem filmkritikusról forgatja utolsó filmjét

A rendező várhatóan tizedik filmje elkészítése után is folytatja a kreatív munkát. Korábban többször célzott rá, hogy minisorozatok és színdarabok rendezése is érdekli.

A performance marketing jelentősége a vállalkozások életében

Minden vállalkozás számára alapvető fontosságú, hogy folyamatosan, méghozzá profitábilisan termeljen új ügyfeleket, vásárlókat. A performance marketing elengedhetetlen a sikerhez, egy laikus számára azonban rengeteg nehézséget okozhat a fizetett hirdetések nyereséges menedzselése, éppen ezért sok esetben a legjobb döntés szakértőket segítségül hívni.

Ütötte, rúgta ismerősét egy körmendi férfi

Még a mobilját is földhöz vágta.

Milyen tényezőket vegyünk figyelembe, ha bútorkárpitot választunk?

A különféle anyagokkal bevont, párnázott bútorok esetében a kárpit színe, textúrája meghatározó jelentőségű az enteriőr stílusa, valamint a tartósság és a tisztíthatóság szempontjából, ezért a választásnál körültekintőnek kell lenni.

Azonnali hatállyal rúgta ki a Vas Népe az újságíróját, miután bejelentette, hogy civilként elindul képviselőnek

Tóth Judit Körmenden szerezne mandátumot. Frissítve a Vas Népe közleményével!

Sulyok Tamás jáki látogatása miatt komoly biztonsági intézkedésekre lehet számítani

A vasárnapi avatón ingyen lehet megtekinteni a templomot és templomkertet is.

Egy győzelemre az elődöntőtől a Falco

Lemosták a Honvédet a pályáról

Már a bíróságon is kamuzik Mirkóczki Ádám, Eger polgármestere

Nem csak adatokat nem adna ki, hanem tényleg nem ad ki.

Pedofil fotós is dolgozott a Little Miss Hungary gyermekszépségversenyen

A gyerekszépségverseny szervezője csalás miatt áll bíróság elé.

A szakember szerint nem indokolt a szúnyoggyérítés Győrben

Hiába jelentek meg a szúnyogok, az élő vizeinkben még nem kezdtek el növekedni a lárvák

Kalapáccsal verte fejbe kutyáját az ittas sárvári férfi

Az állatnak különös szenvedést okozott, és alkalmas volt arra is, hogy a pusztulását okozza.

Megérkezett a balkonszezon

Itt a tavasz, a jó idő, a melegedő időjárás, ideje feldíszíteni az erkélyt. A cikkel ehhez a feladathoz szeretnénk hasznos tippeket adni. Összeszedtük a legfontosabb teendőket, valamint minden hasznos tudnivalót, és eláruljuk, hogy melyek a nélkülözhetetlen szerszámok. 

Havazott az Írott-kőn

Nyárból a télbe.

Megállapodtak a bérekről az Audiban

650 ezer forintos egyszeri kifizetésben is megegyeztek a gyár és a szakszervezet képviselői.