Jövő októberre halasztják a Dűne bemutatóját

Pintér Bence 2020-10-06 06:21:00
Dennis Villeneuve készített filmet Frank Herbert klasszikus sci-fijéből, de a koronavírus miatt ezt is csak jövőre láthatjuk.

Idén december helyett jövő októberben mutatják be Denis Villeneuve Dűne című filmjét – írja a Collider. A film Frank Herbert azonos című sci-fi regényének feldolgozása, annak is az első fele, mivel két filmben adaptálják az 1965-ben megjelent klasszikus regényt. Nem ez az első sokak által várt nagy film, ami a járvány miatt csúszik: a Wonder Woman 1984-et jelen állás szerint idén december 25-én, az új James Bond-film pedig áprilisban jelenik majd csak meg.

Frank Herbert 1965-ben megjelent regénye a sci-fi egyik klasszikusa, rengeteg rajongója van, 1966-ban elnyerte a sci-fi irodalom két legrangosabb amerikai díját, a Hugót és a Nebulát. Herbert több folytatást is írt hozzá, majd később fia bővítette a Dűne-univerzumot, amelynek első kötete immár több filmes feldolgozást is megélt: 1984-ben David Lynch rendezett belőle vegyes fogadtatású filmet, 2000-ben pedig a Sci-Fi Channelen futott belőle minisorozat. Denis Villeneuve (Érkezés, Blade Runner 2049) legújabb adaptációjában mások mellett olyan sztárok játszanak, mint Timothée Chalamet, Zendaya, Oscar Isaac, Rebecca Ferguson, Josh Brolin, Dave Bautista, Jason Momoa, Stellan Skarsgård és Javier Bardem.

Jövő októberig tehát be kell érnünk előzetesekkel. Itt nézheted újra az elsőt:

Dune Official Trailer

Beyond fear, destiny awaits. Watch the trailer for the highly anticipated #DuneMovie now. ----------------- https://www.facebook.com/dune https://twitter.com...

Szólj hozzá!

Nyaralás autóval? Így készítsünk fel az autót indulás előtt!

Megérkezett a nyár, sokan pedig már alig várják, hogy útra keljenek, és a megérdemelt pihenésüket élvezhessék. Rengetegen indulnak el nyaralni autóval, viszont sokan vannak, akik az autó felkészítése alatt csak a csomagok bepakolását értik. Pedig ennél lényegesen többről van szó. 

Az újraszámolás után is Karácsony Gergely maradt a főpolgármester

293 szavazattal kapott többet, mint Vitézy Dávid.

Környezetbarát és energiahatékony fűtés kondenzációs kazánnal

Ahogy távolodunk a szezontól, egyre kevésbé lesz központi kérdés, hogy milyen fűtési technológiával a tudunk leghatékonyabban meleget teremteni otthonunkban. Ilyenkor már a napsugarak kellemes hőfokot teremtenek a lakásban, így kisebb gondunk is nagyobb annál, hogy a fűtőtestek működését figyeljük. 

Hamis vagyonőri igazolvánnyal sefteltek Sárváron

De hát az éjjeliőr is megbukhat nappal.

Mentőautó karambolozott Szombathelyen

A Thököly utcában kell fennakadásra számítani.

Danka Lajos lett a Mi Hazánk Mozgalom szombathelyi szervezetének elnöke

Már a 2026-os választásokra készül a párt helyi sejtje.

Marvin Clark visszatért a Falcoba!

A kosárlabdázó egy éves szerződést írt alá.

Háztartási gépek vásárlása cégek számára: kisokos a garanciával kapcsolatban

Amennyiben cég számára vásárolunk háztartási berendezést, abban az esetben nem feledhetjük el, hogy ilyenkor nem érvényes a gyári garancia.

Rendszeresen verte párját egy szombathelyi férfi

Féltékenysége miatt a párját személyi szabadságában is gyakran korlátozta, nem engedte elmenni otthonról, megakadályozta, hogy a családjához elutazzon vagy orvosi ellátást vegyen igénybe.

LMP: kezdődhet az aláírásgyűjtés a kiemelt beruházások ellen

Ez nem pártügy, ez nemzeti ügy - hangsúlyozta Csárdi Antal, a párt parlamenti képviselője.

A hőség miatt a legmagasabb fokozatú figyelmeztetést adták ki tizenkét vármegyére csütörtökre

Győr-Moson-Sopronban és Vasban másodfokú figyelmeztetés lesz érvényben.

A húsételeken túl is van élet!

A céges és családi rendezvényeken megszokott és elvárt a különféle húsféleségeket tartalmazó hidegtálak rendelése, pedig ma már arra is van lehetőség, hogy a fenntarthatóság és az egészséges életmód igényeinek megfelelően húsmentes finomságokat rendeljünk.

Fülön csíptek egy férfit, aki letörte egy szombathelyi autó visszapillantóját

A rendszeresen vandálkodó vandál 400 ezer forint kárt okozott.

Új igazolás érkezett a Haladás VSE focicsapatába

Megkezdte a felkészülést a megye 1-es együttes. Minden hétvégén edzőmeccset játszanak a zöld-fehérek.

A megfelelő tetőfedő anyag kiválasztása: miből válogathatunk?

Általában minden ház esetében a legfontosabb rész az alap és a tető. Ennek a két elemnek a minősége, elkészítési módja és a használt alapanyagok nagymértékben befolyásolják majd az ingatlan élettartamát, problémamentességét és még a megjelenését is.