Jennifer Aniston 51 éves, és mindezt brutál szexi fotókkal ünnepli meg

ugytudjuk.hu 2020-02-13 14:24:00
A Jóbarátok sztárján nem fog az idő, új képeiért megőrül az internet.

A fotók láttán hihetetlen, hogy mindenki Rachelje már 51 éves lett. A Jóbarátok színésznője még most is olyan csinos, mint a ’90-es években. A karrierje pedig továbbra is szárnyal.

"I'd never had Jack Daniels until then, and I have not had a sip of it since." In our new March Issue, out soon, America's Sweethearts @jenniferaniston and #SandraBullock recall the first time they met. Tap the link in our bio for the full story. Photographed by @alique_studio and styled by @melzy917 for our March Issue.

35.6k Likes, 201 Comments - Interview Magazine (@interviewmag) on Instagram: "I'd never had Jack Daniels until then, and I have not had a sip of it since." In our new March..."

Jennifer az Interview Magazinnak adott interjút, melyhez fotókat is készítettek a lapnál. Ezeket tették most közzé, mindenki legnagyobb örömére.

"You can either be angry or be a martyr, or you can say, 'You've got lemons? Let's make lemonade.'" Our March Issue cover star @jenniferaniston tells #SandraBullock how she's redefining success and why she can't be taken down. Tap the link in our bio for the full story. Photographed by @alique_studio and styled by @melzy917 for our March Issue.

37.5k Likes, 292 Comments - Interview Magazine (@interviewmag) on Instagram: "You can either be angry or be a martyr, or you can say, 'You've got lemons? Let's make lemonade.'"..."

Szólj hozzá!

Operatív törzs: Tegnap 2 ember sem tartotta be a kutyasétáltatáshoz előírt 500 méteres szabályt

A siket és nagyothalló embernek pedig nehézséget okozhat a maszkhasználat, ugyanis a jeleléssel történő kommunikációnak a szájról olvasás is része. A hatóság szerint a rendőri ellenőrzés minden esetben méltányos lesz.

Újra lesz Schumacher a Forma-1-ben

A Hass bejelentette a legendás hétszeres világbajnok Michael Schumacher fia, Mick leigazolását.

Az SZKKA edzője elárulta, hogy mire számít az Európa-bajnokságon

Marosán György beszélt Tomasevicsről és Agbabáról és a magyar válogatott esélyeiről is.

Erről szólt a legutóbbi győri COVID-híradó

Dézsi Csaba András vírusműsora az alábbiakról tájékoztatott.

Meghátrál a főváros: Nem kötnek szerződést az offshore hátterű céggel

Karácsony: "Az én csapatomnak csak megvesztegethetetlen, makulátlan emberek lehetnek a tagjai."

Nagy-Britanniában engedélyezték a Pfizer/BioNTech-vakcina forgalmazását

Az Egyesült Királyság ezzel a világ első olyan országa, amely hatósági jóváhagyást adott egy koronavírus-vakcina alkalmazására.

Trokán Péter felépült a koronavírusból

Két hétig feküdt kórházban a színész.

Duplájára emelte Győrben az építményadót Dézsi polgármester, de lehet, hogy túl későn

900 forintról 2000 forintra nőtt a négyzetméterenkénti összeg, pont egy nappal azelőtt, hogy a kormány befagyasztotta az önkormányzati adók emelését. Lehet, hogy így sem lesz már érvényes az emelés.

Két és félmillió kilométert balesetmentesen?

Igen, lehetséges. A Volánbusz 1065 autóbusz-vezetőjének többéves, évtizedes munkáját, megbízhatóságát, elhivatottságát és példaértékű teljesítményét ismerte el a közelmúltban a balesetmentes közlekedésért járó jutalommal.

Újból jár a kisfiú, akit tavaly dobtak ki a Tate Modern 10. emeletéről

Ugyan még segítségre van szüksége, de a zuhanás óta már sokat javult az állapota.

A Csepel nyerte a MOL Bubi megújítására kiírt tendert

A Csepel Kerékpárgyártó és Forgalmazó Zrt. nyerte el a Budapesti Közlekedési Központ által a MOL Bubi megújítására kiírt tendert. Sikeres szerződéskötés esetén a fővárosban közlekedők jövő tavasztól használhatják a megújult szolgáltatást - áll a BKK közleményében.

Borongós szerdánk lesz

Emellett meg is fagyunk.

Szombathelyen nőtt a koronavírus örökítőanyagának koncentrációja a szennyvízben

A járvány terjedése folyamatos, a tünetes és tünetmentes fertőzöttek száma az ország egész területén jelentős.

Bezárt a hévízi tófürdő

Az országos tisztifőorvos állásfoglalása alapján keddtől bezárt a hévízi tófürdő, a reumakórház betegeit azonban - a medencés kezeléseket kivéve - továbbra is ellátják - tájékoztatta a hévízi önkormányzat kedden.

van még itt cikk a témában: