Ingyenesen végzi a menhelyről örökbe fogadott kutyák első ápolását a Felsőőrön dolgozó szombathelyi kutyakozmetikus

Farkas Bazsi 2021-01-02 17:35:18
Várallyai Gabriella azt mondja, hogy kutyákkal tudja a legjobban megértetni magát, és örömmel vállalja az ápolásukat.

Felsőőrön dolgozik kutyakozmetikusként a szombathelyi Várallyai Gabriella. A szakember a közelmúltban változtatott hivatást, és kezdet el a kutyákkal foglalkozni.  

A szalonjában különös figyelmet fordít arra, hogy az állatok olyan szituációkban is jól érezzék magukat, mint a fürdetés. Ez fontos, hiszen az állatnak biztonságban kell magánek érezznie. Ahogy azt a kutyaszalon tulajdonosa hangsúlyozta, sok állattartó aztán a későbbiekben lehet, hogy maga is el tudja végezni ezeket odahaza.A tetőtől talpig szerviz 2 és fél órát vesz igénybe, hisz a szalon tulajdonosa számára fontos a higiénia. 

Fotó: orf.at

Hogy Gabriella mennyire hivatásának érzi a kutyák gondozását, azt jól mutatja, hogy ingyenesen végzi a menhelyről örökbe fogadott kutyák első, ismerkedő kezelését- ápolását. A látogatás végén elmaradhatatlan a jutifalat – hisz a kutyaszalon számára nagyon fontos az elégedett és visszajáró vendég - tudósított az ORF.

Szólj hozzá!

A kerékpározás hatékonysága a klímaválság közepette

Miközben küzdünk a hanyatló társadalmi egészség és a Föld leépülésének egymást keresztező válságai ellen, egy vészjósló valóság bontakozik ki a hőmérsékletben, amely hatással van a kerékpáros közlekedésre is. A biciklizés integrált megközelítést valósít meg a környezeti és társadalmi kihívások mérséklésében.

Vitézy Dávid: Határidőig kezdeményezzük a szavazatok újraszámlálását

76-szor annyi érvénytelen szavazat született, mint amennyi a különbség köztük Karácsony Gergellyel.

2 millió forintra büntettek egy sárvári kutyatartót, mert az állat kiszökött és megtámadott egy nőt

Kötelezték arra is, hogy a kutyát szigorúbb körülmények között tartsa.

Hasznos tippek, ha évforduló alkalmából ajándékozod meg a párod

A hírekben gyakran hallani olyan eseteket, amikor egy-egy évfordulós ajándékozás rosszul sült el. Ha el akarjuk kerülni a hasonló szituációkat, akkor mindenképp érdemes elég időt és energiát rászánni arra, hogy megtaláljuk a párunknak a tökéletes meglepetést. 

Nem úgy tűnik a szavazási adatok alapján, hogy Győr „fideszes város” lenne

A Fidesz 40, a képviselőjelöltjei 37, Dézsi 30 százalékot szerzett vasárnap a városban. A Tisza is nagyon közel volt a kormánypárthoz.

Így hagyta ott Magyar Péter az ATV stúdióját

Rónai Egon műsorvezető szerint Magyar nem mondott igazat azzal kapcsolatban, hogy a csatorna nem számolt be folyamatosan a politikus kampányáról.

Kalandozás Törökországban

Törökország az úgynevezett tömegturizmusnak is kedvelt helyszíne, hiszen az emberek ezrével hevernek a török riviéra strandjain, élvezik az all inclusive hotelek szolgáltatásait, az ország kultúráját pedig legfeljebb egy isztambuli city breaken szívják magukba.

A Békéscsaba indul a Haladás "helyén" az NB II-ben

A MLSZ felkérését a klub "tisztelettel és köszönettel" el is fogadta.

Donáth Anna lemondott a Momentum éléről

A választási kudarc miatt döntött így.

Továbbra is fideszes fellegvár marad Sárvár

Kondora István polgármester újrázott, 4 ellenzéki képviselő ül be a testületbe.

Pintér Bence két vállra fektette Dézsit, új polgármestere van Győrnek

A testület azonban fideszes többséggel áll fel. Dézsi és Borkai is önkormányzati képviselőként segítheti Pintér munkáját.

Hogyan lehet valaki tűzvédelmi főelőadó?

Vannak olyan szakmák, amelyek speciális tudást igényelnek – és valószínűleg a legtöbb embernek gyerekkorában eszébe sem jutna, hogy ezt tanulja ki. Ha megkérdezünk egy kisfiút, mi szeretne lenni, a tűzoltó lehet, hogy szerepelni fog a listáján, de a tűzvédelmi főelőadó biztosan nem.