Fotó: Bonyhádi Zoltán

Ingatlanspekuláció állhat a Gothard-kastély lebontásának terve mögött

Farkas Bazsi
2019. október 11. péntek, 08:34
Ezt Ungár Péter, az LMP országgyűlési képviselője mondta egy szombathelyi sajtótájékoztatón.

Kimondhatjuk, hogy Balázsy Péter, a Fidesz polgármesterjelöltje közpénzen csinálta végig a kampányt mivel nem mondott le jegyzői pozíciójáról, fizetés nélküli szabadságon volt az elmúlt pár héten. Vajon melyik vas megyei munkavállaló tehette volna ezt meg? - tette fel a kérdést Ungár Péter, csütörtökön Szombathelyen egy sajtótájékoztatón. 


Az LMP országgyűlési képviselője azzal folytatta, hogy a választók azt sem tudhatták meg, hogy mi a véleménye a fideszes polgármesterjelöltnek a hazaárulóztatásról, miközben a párt fővárosi polgármesterjelöltje Tarlós István elhatárolódott Hendétől.

 

Ma több fideszes az ország vezetéséhez tartozó politikus elhatárolódott Borkai Zsolt korrupciógyanús ügyétől, Balázsy Péter ezzel kapcsolatban is csak hallgat - mondta a képviselő, aki hozzátette, hogy 2015-ben Schiffer András a korrupció gyanúja miatt feljelentést tett.

 

Ungár azt mondta, hogy a fidesz kámoni képviselőjelöltje - aki szerint elvált ember nem alkalmas közfeladatot ellátni - kedden azt mondta, hogy le kell bontani a Gothard-kastélyt. Ez egyébként ingatlanspekulációra adhat gyanút, ám Balázsy Péter ezzel kapcsolatban sem mondott még semmit. 

 

comments powered by Disqus
Van még itt cikk a témában:
Twitter megosztás Google+ megosztás