Illegális fegyvertartás és testi sértés miatt elítélték a Barca focistáját

ugytudjuk.hu
2019. szeptember 11. szerda, 15:28
Két év, nyolc hónap szabadságvesztést kapott felfüggesztve.

Elítélték a török sztárlabdarúgót, Arda Turant, aki ellen többek között engedély nélküli fegyvertartás és szándékos testi sértés volt a vád. Az FC Barcelona játékosa, aki jelenleg kölcsönben az İstanbul Başakşehirben szerepel, két év, nyolc hónap szabadságvesztést kapott felfüggesztve. A török nemzeti hírügynökség tudósítása szerint a szexuális zaklatás vádpontban felmentették.

 

A büntetőügy egy isztambuli éjszakai szórakozóhelyen történt tavalyi incidens következménye, a labdarúgó ugyanis összeszólalkozott a popénekes Berkay Sahinnal. Sajtóinformációk szerint az énekes számon kérte Turanon, hogy közeledett a feleségéhez. Szóváltásba keveredtek, majd a labdarúgó Sahin arcába ütött, és eltörte az orrát. Miután az énekest kórházba szállították, Turan követte és egy fegyverrel megfenyegette.

 

Klubja, a Medipol Basaksehir mintegy 390 ezer eurós bírsággal sújtotta a 32 éves játékost a történtek miatt. A százszoros válogatott Turant tavaly 16 meccsre eltiltották és pénzbüntetésre ítélték, miután egy bajnokin rátámadt az egyik partjelzőre – írja az MTI alapján a Rangadó.

 

comments powered by Disqus
Van még itt cikk a témában:
Twitter megosztás Google+ megosztás