Igazi túlélőre bukkantunk a szombathelyi városházán, ami 10 éve tartja pozícióját

ugytudjuk.hu
2020. február 21. péntek, 14:00
Egyetlen rezsim változása sem tudta elmozdítani a helyéről.

Marton Zsolt, Szombathely egykori fideszes alpolgármestere a Facebook-oldalán osztotta meg, hogy tíz évet átvészelt egy molinó a megyeszékhely városházáján. Marton a városháza sajtótermének hátteréül szolgáló molinóról beszélt, ami 2010-ben került ki, és még most is ott díszeleg. Rengeteg sajtóeseményen találkozhattunk vele, például akkor, amikor bemutatták a Szombathely 2020-at:

 

Bemutatták a Szombathely 2020-at, egy tiszta, rendezett, zöld város tervét

Nagy Donát Jön a köztisztasági és szociális csomag, új bölcsődei férőhelyek lesznek, a sporttámogatás is marad teljesítményhez kötve. Elindult az első teljes éve a városvezetésnek, a piacról és a hulladékszállításról sem feledkeznek meg. Tavaly októberben a korábbi ellenzéket bízták meg Szombathely lakói városuk vezetésével.

 

Marton hozzátette, hogy a szlogent, "Közös jövőnk Szombathely", még ő találta ki, akkor került ki a mostani helyére, amikor megújult a városháza sajtóterme. Az egykori alpolgármesteri még azt is elárulta, hogy egy vesszőt, vagy kettőspontot ugyan hiányol a molinóról, de ez nem igazán tűnik fel senkinek.

 

Zsolt Marton

Örvendjünk a 10 évet átvészelő molinónak és szlogennek (Közös jövőnk, Szombathely), amit 2010-ben találtam ki, s készíttettem el a Városháza új sajtótermének díszeként. (Nekem már anno is hiányzott...

 

comments powered by Disqus
Van még itt cikk a témában:
Twitter megosztás Google+ megosztás