Hungast-SZKKA néven folytatja tovább diadalmenetét a szombathelyi kézilabdacsapat

Varga Mátyás 2020-02-03 13:34:00
A Crushers után az SZKKA is nevet változtatott.

 
Örömteli a mai nap a szombathelyi SZKKA számára, ugyanis Horváth Attila, alpolgármester elmondta, hogy a közétkeztetésért felelős Hungast Zrt. pedig már januárban megállapodott az SZKKA-val, akikkel mostantól Hungast-SZKKA néven találkozhatunk. Horváth reméli a jövőben rendszeresek lesznek a névadó szponzori bejelentések sajtótájékoztatói. Legutóbb ugyanis a város amerikai focicsapata kapott új nevet, ők januártól NBA Crushers néven folytatják tovább. 


 
Horváth elmondta, hogy nagyon örül, hogy a csapatok nem csak az önkormányzat, hanem a gazdasági élet szereplőit is megkeresik kéréseikkel és így ők is több lábon tudnak állni. Végezetül megköszönte a HVSE vezetőségének és Tóth Kálmánnak, hogy megtudták oldani, hogy a csapat Szombathelyen fogadhassa ellenfeleit. A HVSE-nek külön köszönetet mondott azért, hogy partnerként és nem ellenségként álltak a városvezetéshez.  


 
Pődör Zoltán, klubelnök nagy örömmel újságolta, hogy minden klub életében hatalmas esemény az, ha bejelenthetnek egy névadó szponzort. A kézilabdaklub már csak azért is tud ezzel az együttműködéssel azonosulni, mert ahogy fentebb is említettem a cég közétkeztetéssel foglalkozik, és az utánpótlás nevelésben több, mint 300 gyerek kézilabdázik náluk. 


 
Ez az alkalom azért is nagy öröm a számára, mert az elmúlt 10 év során bebizonyosodott, hogy igenis remekül helytáll a csapat, ugyanis mindig teltház előtt játszanak. Gondolata zárásaként pedig megemlítette, hogy próbálnak több lábon állni, mivel egy NB1-es csapatot csak úgy működhet, ha minden lába stabil. 


 
Herczeg Csaba, a Hungast Zrt. ügyvezetője és piacvezetési igazgatója elmondta, hogy cégnek az a célja, hogy minőségi közétkeztetést nyújtson, a lehető legkorszerűbb feltételek mellett, és az egészségre nevelésben is kulcsszerepet töltsön be. Ezt az is bizonyítja, hogy összes 300 partnerük van, akikkel 1100 szolgáltatási helyszínen, 180-200 ezer ellátottat szolgálnak ki. Ahol lehetőségük van ott támogatják a sportot, főleg ha az adott csapatnak a szombathelyi kézilabdacsapathoz hasonló, komoly utánpótlás bázisa van. 


 
Tóth Kálmán megemlítette, hogy hatalmas élmény volt számára, amikor megtapasztalta múlt év végén megtapasztalhatta azt, hogy a csapat milyen mozgósító erővel bír. Az Oldai Általános Iskola sportcsarnoka ugyanis megtelt szülőkkel, gyerekekkel, edzőkkel és játékosokkal, akik egy emberként ünnepeltek. Elmondta, hogy a városban sok sportcsapat van, akiknek együtt kell működniük. 


 
A kézilabdában ennek már láthatóak az eredményei, ugyanis az Aréna Savaria újra bekerült a kézilabda vérkeringésébe, és a Haladás Sportkomplexumot is bevonták, aminek az a következménye, hogy a Hali az összes hazai meccsét a városban játszhatja. Az Aréna Savaria később majd kap egy 10 milliós padló cserét, aminek valószínűnek az összes helyi csapat örülni fog, és ki is használják majd. 
 

Szólj hozzá!

Bebes István, körmendi polgármester feljelentést tesz, mert közadatokat jelentetett meg az Ugytudjuk.hu

A város első embere szerint üzleti titok egy közpénzből felújított, nemzeti vagyonnak minősülő épület üzemeltetésére tett pályázati ajánlat.

MÁV: Szombattól folytatódik a tavaszi utómunkálat a győri fővonalon

A Budapest–Győr–Hegyeshalom vonalon a karbantartás második fázisa érinti az S10-es, S12-es és G10-es járatokat, a szombathelyi Savaria IC-ket és a soproni InterCityket.

„Rohadjon meg minden kék!” – 80 nap elzárás jár a szombathelyi rendőr fenyegetéséért

Bíróságról börtönbe szállítás közben fenyegetőzött a rab.

A szentiváni civil jelölt Pintér Bence polgármesterjelöltségét támogatja

Pintér Bence egyesülete pedig úgy támogatja dr. Balog-Farkas Renátát, hogy nem indulnak el a szentiváni körzetben.

Kapott-e fizetést Jagodits Zsuzsa?

A szombathelyi Fidesz képviselőjelöltje annak a Haladásnak a kommunikációs vezetője, ahol hónapok óta nem volt fizetés. A városi közgyűlésben megint téma volt a foci.

Ököllel mellkason ütötte volt párját a szombathelyi férfi

A nő nyolc napon túl gyógyuló súlyos sérülést szenvedett.

Szakadozik a felhőzet csütörtökön, de lehet zápor

A legmagasabb nappali hőmérséklet 10 és 17 fok között valószínű.

Mire számíthat a cserbenhagyó ittas vezető?

Magyarországon a KRESZ egyértelműen tiltja a járművezetők számára az alkohol fogyasztását, illetve a járművezetést ilyen esetekben.

Elküldték Kuznyecovot az ETO-ból

Két hónapig volt vezetődedző.

Péntektől teljesen lezárják a szombathelyi Rumi utat

A Szőlős utca és a "mozaikos" kereszteződés között fognak aszfaltozni.

Nyomoz a rendőrség a csepregi önkormányzat körül

Ismeretlen tettes ellen sikkasztás vétsége miatt tettek feljelentést.

Első körben nem kapott licencet a Haladás

A zöld-fehérek április 25–től május 3-ig pótolhatják a hiányzó dokumentumokat, és bizonyíthatják a Klublicenc Szabályzatnak való megfelelésüket.

Három új gyalogátkelőhelyet terveztetnek meg Szombathelyre

Az elképzelés szerint a Markusovszky kórházzal szemben, a Dolgozók útján és a Körmendi úton is egy-egy új zebra létesül hamarosan.

LMP: minél több zöld képviselőre van szükség az EP-ben

Akik aláírásukkal az LMP-t támogatják, egyúttal nemet mondanak az akkumulátor-gyártásra - jelentette ki Tetlák Örs, az ellenzéki párt országos elnökségi tagja kedden Budapesten.

Rács mögött a győri "pikó báró"

55 éves kábítószerdílert fogtak el a Győr-Moson-Sopron vármegyei nyomozók.