Fotó: Farkas Bazsi

Horváth Attila kért elnézést a fideszesek nevében, akik hülyének nézik a szombathelyieket

Farkas Bazsi
2019. október 11. péntek, 15:16
A két napja átadott játszótéri munkaterületen senki sem dolgozik.

Tegnap számoltunk be róla, hogy Puskás Tivadar (Fidesz-KDNP) polgármester, Illés Károly (Fidesz-KDNP) alpolgármester, Kecskés László (Fidesz-KDNP) képviselő, egy civil és vélhetően a kivitelező képviselője átadta a Parkerdő lakópark területét munkaterületnek. 


A területen játszótér fog épülni, ha minden jól megy 2020 tavaszára el is készül.


Már tegnap írtuk, hogy a performansz azért volt érdekes, mert ennek a játszótérnek a megépítésére ugyan 9 éve lett volna a Fidesznek, ám végül mégis az új többség szavazott rá pénzt a költségvetésben, és intézte el ezzel, hogy megépülhessen.

 

Ma délután Horváth Attila és Gömböcz Zoltán az Éljen Szombathely képviselőjelöltjei tartottak sajtótájékoztatót, ahol Horváth azt mondta:

 

Ő kér elnézést fideszes képviselőtársai nevében, akik hülyének nézik a választókat. 

 

A két napja átadott munkaterületen ugyanis senki sem dolgozott. A politikus arra is emlékeztetett, hogy az ellenzéki többség nélkül ebből a játszótérből semmi sem valósult volna meg. 

 

Horváth hozzátette, hogy mélyen elszomorítja, hogy a Borkai-féle ügyről mélyen hallgatnak a győri polgármester fideszes párttársai, és eddig érdemben Szombathelyen senki sem szólalt meg, vagy határolódott el a korrupciós vádba keveredett politikustól. 


 

comments powered by Disqus
Van még itt cikk a témában:
Twitter megosztás Google+ megosztás