Helló! Ez itt az ugytudjuk.hu

Farkas Bazsi
2018. augusztus 14. kedd, 07:05
Üdvözlünk az első napunkon!

Helló! Köszöntünk az ugytudjuk.hu-n!

 

De hogy mi is ez? 

 

Magyarország új, friss, fiatalos és lendületes hírportálja, ami esetleg csak nevében emlékeztethet valami régire, de semmi másban nem egyezik meg azzal. Egy csapat lelkes és elhivatott szombathelyi újságíró úgy döntött, hogy lapot alapít azzal a szándékkal, hogy gazdagítsa a kormányfüggetlen média szerény táborát. 


Mire számíthatsz tőlünk?


Friss hírekre, laza elemzésekre, éles kritikákra és egy csomó olyan dologra, amit eddig vidéki lapban nem láttál. Mi nem egy távolságtartó újság akarunk lenni, hanem része az életednek, és tagja egy közösségnek. De talán az ígérgetésekből legyen elég ennyi, ítélj meg minket majd a teljesítményünk alapján.


Brit tudósok azt állapították meg, hogy ha valami újba fogsz, akkor azt soha ne kerek dátumhoz kötve tedd. Ugyanis azt figyelték meg, hogy, aki nem év, hónap vagy hétkezdéskor áll neki valaminek, az sokkal kitartóbb annál, mint, aki ragaszkodik ehhez. Hát ma augusztus 14. kedd van, semmilyen szempontból sem kerek dátum, bízunk benne, hogy a brit tudósok kutatási eredményét most mi is hasznosan fogjuk tudni felhasználni.

 

És ha már a jó öreg brit tudósok. Egy másik kutatásban azt vizsgálták meg, hogy melyik az a dal, amelyik a legtöbb motivációt tudja adni az embernek. Talán kicsit hazabeszéltek, de ebben az esetben ezt meg is tudjuk nekik bocsátani, de jöjjön most az a nóta, amitől garantáltan motiváltak leszünk, veletek együtt, a folytatásra.

 

Queen - Don't stop me now!
 

 

Queen - Don't Stop Me Now (Official Video)

Subscribe to the Official Queen Channel Here http://bit.ly/Subscribe2Queen Taken from Jazz, 1978. Queen - 'Don't Stop Me Now' Click here to buy the DVD with this video at the Official Queen Store: http://www.queenonlinestore.com The official 'Don't Stop Me Now' music video. Taken from 'Greatest Video Hits 1'.

comments powered by Disqus
Van még itt cikk a témában:
Twitter megosztás Google+ megosztás