HIRDETÉS

Fotó: MVFC Berettyóújfalu Facebbok-oldal

Hátrányba kerültek a Haladás futsalosai a bajnoki döntőben

Vágvölgyi Bálint
2019. május 31. péntek, 09:42
Egy góllal nyert a Berettyóújfalu.

Olyan párosítás az idei futsalbajnokság döntőjében, amilyen még nem volt korábban. A Haladás első fináléjára készült, a Berettyóújfalu a nyolcadikra, amiből hármat meg is nyertek. Telt ház fogadta a csapatokat a Pálfi István Rendezvénycsarnokban - olvasható a meccs tudósítása a hazaiak Facebook-oldalán.

 

Az MVFC volt kezdeményezőbb az első percekben, a Haladás nem ment minden áron előre. A félidő közepén a hazaiak játékosa, Javi Sanchez csapott le egy kapusról kipattanó labdára és közelről helyezte a labdát a kapuba - ezzel megszerezve előnyt az MVFC-nek.

 

Még 20 másodperc sem telt el második félidőből, amikor a hazaiak játékosa Serginho átlövéssel próbálkozott, lövését védte még Sásdi, ám a kipattanóra Rafinha érkezett és hasonlóan az első félidőben szerzett hazai találathoz, ő is közelről vette be a vasi kaput. Ezután a Haladás is pontosabb és magabiztosabb játékot mutatott be, saját térfelén is letámadták a Mezei-Villt többször is. Az utolsó tíz percben már inkább a vendégek domináltak, a félidő derekán egy szépen kijátszott támadás után után Sanchez Samuel passzolt a kapuba. A Haladás a végén vészkapussal játszott, egy kapufát is lőttek, de bírta a nyomást az MVFC. A Berettyóújfalu megtartotta vezetését és ezzel előnyt szerzett a három győztes mérkőzésig tartó párharcban.

 

A Haladásban Michel Melo megkapta ötödik sárga lapját, így Szombathelyen nem léphet pályára hétfőn a brazil játékos.

 

MVFC Berettyóújfalu-Kútház Haladás VSE 2-1 (1-0)

 

comments powered by Disqus
Van még itt cikk a témában:
Twitter megosztás Google+ megosztás