Három tűzesethez riasztották a tűzoltókat Vas megyében vasárnap

Vágvölgyi Bálint
2018. október 15. hétfő, 16:37
Répcelakon, Sitkén és Vát közelében volt dolguk.

Három tűzesethez riasztották a szombathelyi, sárvári hivatásos és a répcelaki önkormányzati tűzoltó egységeket az elmúlt napon, írja a Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság honlapja.

 

Négylakásos, két szintes társasház földszinti lépcsőházában lévő villanyóraszekrényben égtek a vezetékek Répcelakon, a Honvéd utcában, vasárnap hajnalban. A répcelaki önkormányzati tűzoltók vonultak a helyszínre. Az egység porral oltó készülékkel a tüzet megfékezte, a füst által érintett lépcsőházat átszellőztette, majd a helyszínre kérte az áramszolgáltató szakembereket. A tűz által érintett épületből az oltás idejére hét embernek kellett ideiglenesen elhagynia az otthonát. A tűzeset kapcsán nem sérült meg senki.

 

Tarló égett mintegy fél hektáron Sitke településen, a Hunyadi utcában vasárnap délelőtt. A helyszínre a sárvári és a szombathelyi hivatásos tűzoltókat riasztották. Az egységek két vízsugárral és kéziszerszámok segítségével a tűz továbbterjedését megfékezték, majd eloltották a lángokat. A tűzeset kapcsán nem sérült meg senki.

 

Személyautó motortere füstölt az M86-os főúton, Vát közelében vasárnap a kora esti órákban. A szombathelyi hivatásos tűzoltók az áramtalanítást követően egy vízsugárral visszahűtötték a motorteret. A tűzeset kapcsán nem sérült meg senki.

 

comments powered by Disqus
Van még itt cikk a témában:
Twitter megosztás Google+ megosztás