Illusztráció: police.hu

FOTÓ - Nyomtalanul tűnt el egy 16 éves lány Szombathelyen, körözi a rendőrség

ugytudjuk.hu
2019. július 4. csütörtök, 16:05
Kedd óta nem találják Iszak Gertrúd Katalint, ha bárki látja, hívja a 112-t!

Nemrég számoltunk be arról, hogy a 15 éves R. Andrea Csilla, akinek még június elején veszett nyoma Szombathelyen, szerencsésen előkerült, ám csütörtökön újabb, a megyeszékhelyről eltűnt fiatal lány került fel a police.hu körözési adatbázisába.

 

A 161-165 centis Iszak Gertrúd Klaudiát július 2-a óta nem találják, a körzését azonnal el is rendelte a Szombathelyi Rendőrkapitányság.

 

A fiatal lánynak barna szeme van, a haja is barna, az adatlapján szereplő kép alapján a válla alá ér. Az eltűnésének körülményei és az akkor viselt ruházata nem ismert.

 

 

Az Ugytudjuk kiderítette: a 16 éves lány nem először tűnt el, már korábban is kereste a rendőrség. Bízunk benne, hogy nincs semmi baja és hamarosan épségben előkerül.

 

Minden esetre, aki látja a Gertrúdot vagy bármi információja van az eltűnésének körülményeiről, jelenlegi tartózkodási helyéről, névtelenül is bejelentheti a rendőrség oldalán lévő körözés adatlapon (IDE KATTINTVA érhető el), vagy hívja a már ismert 107-es vagy 112-es telefonszámok valamelyikét!

 

Ha pedig bárkinek eltűnne a családtagja, ismerőse, IDE KATTINTVA megtudhatja, mik a legfontosabb teendői ilyen esetben!

 

comments powered by Disqus
Van még itt cikk a témában:
Twitter megosztás Google+ megosztás