Férfi fenekére csapott az NFL egyik legnagyobb sztárja, elfogatóparancsot adtak ki ellene

Vágvölgyi Bálint
2020. január 18. szombat, 12:07
Odell Beckham Jr. bajban.

Néhány napja rendezték Amerikában az egyetemi amerikaifoci-bajnokság nagydöntőjét, az LSU Tigers és a Clemson Tigers csapatai között, amelyet a LSU nyert meg.

 

Az egész NFL egyik legnagyobb klasszisa, a Cleveland Browns sztárelkapója, Odell Beckham Jr. is a helyszínen nézte végig a finálét, ugyanis régebben az LSU-ra járt. Mivel korábbi egyeteme nyert, Beckham a mérkőzés után az öltözőben együtt ünnepelt a csapattal, ám egy kicsit túlzásba esett, ugyanis a nagy mulatozás közben rácsapott egy hivatalos személy fenekére.

 

Arrest warrant issued for Odell Beckham Jr. after slapping officer's butt in LSU locker room

There is an arrest warrant out for Cleveland Browns wide receiver Odell Beckham Jr. New Orleans Police Department officials confirmed Thursday the former LSU star is wanted for misdemeanor simple battery. The charge stems from an incident in the Tiger locker room after their National Championship victory in the Mercedes-Benz Superdome Monday night.

 

Azt egyelőre nem tudni, hogy a férfi rendőr volt-e vagy biztonsági őr, a játékos ellen panasz érkezett a New Orleans-i rendőrségre, akik vizsgálatot indítottak az ügyben és elfogatóparancsot adtak ki Beckham ellen - írja az nso.hu.

 

comments powered by Disqus
Van még itt cikk a témában:
Twitter megosztás Google+ megosztás