Houdini sem tudta volna ennél profibban eltüntetni a szombathelyi Esze Tamás utcában lévő fekete lyukat

VPP
2019. szeptember 11. szerda, 10:34
Ja, de.

A múlt héten írtunk róla, hogy akkora kráter tátong a szombathelyi Esze Tamás utcában, ami egy háromévest is lazán elnyelne. Egyik olvasónktól képet is kaptunk a csodáról, valamint egy élménybeszámolót arról, hogy a hibajelző táblák alapos elrejtésének (konkrétan a parkoló autók közé, a járda mellé helyezték el őket) köszönhetően hogyan sikerült kerékpárral belehajtania és lenyúznia fél arcáról s végtagjairól a bőrt. A levél után én is megbizonyosodtam a veszélyes fekete lyuk létezéséről, ráadásul olyan nagy és olyan mély, hogy térdig simán bele tudtam volna lépni.

 

Veszélyes fekete lyukat találtak a szombathelyi Esze Tamás utcában

VPP Akkora luk tátong az utcában, hogy egy háromévest is lazán elnyelne. Felháborodott olvasónk küldött egy képet a szombathelyi Esze Tamás utcából, pontosabban egy ott található gigakráterről.

 

Kíváncsiságból ma reggel újra elsétáltam arra, hogy megnézzem, történt-e az ügyben előrelépés. Történt. A közveszélyes gigakrátert meglehetősen magyarosan sikerült megoldani, amolyan a "kevesebb néha több" módszerrel. Egyszerűen fogtak egy bazi nagy vaslapot és elegánsan ráhelyezték a probléma forrására. Íme: 

 

Volt luk, nincs luk. És még a hibajelzőket is sikerült kicsit kijjebb helyezni. Magyarország jobban teljesít. 
 

U.i.: Értem én, hogy a szomszédas utat épp aszfaltozzák, de ettől függetlenül is érthetetlen, hogy ennyi idő alatt hogy nem tudnak betömni egy közveszélyes kátyút. Kampány ide vagy oda, lassan itt is a kétfarkúakra lesz szükség. 

 

 

comments powered by Disqus
Twitter megosztás Google+ megosztás