Olvasói fotó

Veszélyes fekete lyukat találtak a szombathelyi Esze Tamás utcában

VPP
2019. szeptember 3. kedd, 08:05
Akkora luk tátong az utcában, hogy egy háromévest is lazán elnyelne.

Felháborodott olvasónk küldött egy képet a szombathelyi Esze Tamás utcából, pontosabban egy ott található gigakráterről.

 

Elmondása szerint néhány napja hajtottak arra kerékpárral és mivel a hibajelző táblát - ami elvileg ugye azért van kihelyezve, hogy felhívja az úttesten közlekedők figyelmét a veszélyre - úgy sikerült elhelyezni, hogy azt az autósok és kerékpárosok véletlenül se vehessék észre, ezért sikerült belehajtani és ahogy olvasónk is írta: "hatalmasat zakózni"

 

 

"Fél arcomról, az alkarjaimról és egyik térdemről lejött a bőr, de szerencsére törés nem történt. Nem sokon múlott, hogy nagyobb baj legyen. Így is borzasztó, hogy a rengeteg kátyú miatt alig lehet az úttest szélén kijelölt kerékpáros sávokon biztonságosan haladni, ahogy a KRESZ szerint kéne, így kénytelenek vagyunk kicsit beljebb tekerni - így magunkat veszélyeztetve és az autósokat bosszantva. De sajnos sok részén a városnak nincs is más választásunk. Az viszont, hogy egy ilyen veszélyes fekete lyukat napokig, hetekig érintetlenül hagynak, kimeríti a veszélyeztetés fogalmát, hisz több emberrel is előfordulhat, ami velem, sőt jóval nagyobb baj történhet."

 

A sztori után gondoltam kimegyek és megnézem az ominózus fekete lyukat. Nem volt túlzás olvasónk leírása, lazán elnyeli egy felnőtt ember lábát. Egy kisebb gyerek akár bele is tudna állni, derékig biztos nem látszódna ki belőle. És bizony az a fránya hibajelző tábla annyira hülyén lett letéve, hogy maximum a gyalogosok szúrják ki, pedig nem nekik kéne.
 

 

 

comments powered by Disqus
Van még itt cikk a témában:
Twitter megosztás Google+ megosztás