Elrontották a kivitelezők a Jókai utcát Győrben, a javítás miatt lezárják az utcát

Pintér Bence 2020-12-01 10:00:04
Dézsi polgármester nem fizet, amíg a hibát ki nem javítják.

Úgy néz ki, nem megy mostanában Győrben az útfelújítás hiba nélkül: legutóbb a Szent Imre utat rontotta el a Strabag, de a polgármester kikötötte, hogy csak akkor fizet a város, ha rendesen megcsinálják mihamarabb. Most úgy tűnik, hogy ugyanez a helyzet a Jókai utcával a belvárosban:

a közműrekonstrukcióval együtt 387 millióból, szintén a Strabag által elkészített beruházást hibásan adták át, ezért december elején pár napig ismét lezárásokra lesz szükség a Jókai és Bajcsy-Zsilinszky utcákban.

„Elnézést kérek a lakosságtól, hogy ismét feltúrjuk a Jókai utcát, de a trehány munkát soha nem fogom elfogadni, akkor sem, ha arra hivatkoznak, hogy mindig át szokták venni, amit csinálnak. Hát, ezentúl ez nem így lesz! A műszaki ellenőrzésre különös figyelmet fogunk fordítani, Mekk Eleknek nincs helye Győrben!” – írta Dézsi Csaba András polgármester Facebookon. A problémára mostanában hívhatták fel a figyelmét, mert az út átadásakor még lelkes videót posztolt a helyszínről. Akkor azt mondta, hogy az út „kiváló minőségben” újult meg – aztán kiderült, hogy egyes helyeken az út olyan, mint a hullámvasút.

Itt pedig a városháza hivatalos közleménye a részletekkel:

„Garanciális javítási munkák miatt 2020.12.01. (kedd) és 2020 12.05. (szombat) között a Jókai utcában és a Bajcsy-Zs. úton ideiglenes forgalmi rend változások kerülnek bevezetésre.

2020.12.01. (kedd) 07.00 órától 2020.12.05. (szombat) 07.00 óráig lezárásra kerül a Jókai utca Bajcsy-Zs. út csomópont a Bajcsy-Zs. út felől. A lezárás miatt a Bajcsy-Zs. út a Jókai utca csomópontnál nem lesz átjárható, ezért a Bajcsy-Zs. út Aradi vértanúk útja felőli útszakasza, valamint a Munkácsy Mihály út körforgalom felőli útszakasza zsákutcaként fog funkcionálni. Az Aradi vértanúk útjának a Virágpiac felőli lezárt útszakasza a kivitelezési munkák elvégzésének idejére ideiglenesen megnyitásra kerül.

2020.12.04. (péntek) 07.00 órától 2020.12.05. (szombat) 07.00 óráig lezárásra kerül a Jókai utca Bajcsy-Zs. út csomópont a Jókai utca felől is. A lezárás miatt a Jókai utca a Bajcsy-Zs. úti csomópontnál nem lesz átjárható, ezért a Jókai utca Zechmeister út felőli útszakasza, valamint az Árpád út felőli útszakasza zsákutcaként fog funkcionálni. A Jókai utcai parkolóház az Árpád utca felől lesz ideiglenesen megközelíthető. A Jókai utca lezárásának idején az érintett autóbuszjáratok terelőútvonalon, a Munkácsy Mihály utcán keresztül közlekednek. A terelés miatt megállóhely nem marad ki, az érintett járatok ideiglenesen megállnak a Munkácsy Mihály utcában. 

A kivitelezési munkák alatt a zsákutcásított útszakaszokon a parkolás korlátozottan fog működni. Az ideiglenes forgalmi rend miatt, kérünk minden közlekedőt, hogy körültekintően közlekedjen!”

Szólj hozzá!

Az idén sem fizet osztalékot a Rába

Győri ingatlanok érétkesítéséről is döntött a cég.

Azzal fenyegette a sárvári gyámügyest a nő, hogy megöli

„Na te büdös k***a, ha te ezt megtetted, akkor nem fogok veled szépen beszélni!”

Tizenkét gyanúsítottja van már annak az ügynek, amiben letartóztatták a volt győri rendőrkapitányt

A volt kapitányon kívül egy másik gyanúsítottat is fogva tartanak, aki szintén fontos és magas rangú, nyugalmazott rendőr.

Szúnyogok: Győrben kiterjedt biológiai gyérítés egyelőre nem szükséges

A Győr-Szol Zrt. már megtette az előkészületeket a szúnyoggyérítési munkálatok megkezdéséhez.

Legyen egy szuper okosóra a legújabb kiegészítőd

Gondoltál már arra, hogy beszerezz egy páratlan okosórát? Ha eddig halogattad a döntést, akkor ezt most tekintsd egy jelnek és üdvözölj a gyűjteményedben egy efféle újdonságot. Nemcsak dekoratív kiegészítő, hanem számtalan előnnyel is bír.

Quentin Tarantino mégsem filmkritikusról forgatja utolsó filmjét

A rendező várhatóan tizedik filmje elkészítése után is folytatja a kreatív munkát. Korábban többször célzott rá, hogy minisorozatok és színdarabok rendezése is érdekli.

A performance marketing jelentősége a vállalkozások életében

Minden vállalkozás számára alapvető fontosságú, hogy folyamatosan, méghozzá profitábilisan termeljen új ügyfeleket, vásárlókat. A performance marketing elengedhetetlen a sikerhez, egy laikus számára azonban rengeteg nehézséget okozhat a fizetett hirdetések nyereséges menedzselése, éppen ezért sok esetben a legjobb döntés szakértőket segítségül hívni.

Ütötte, rúgta ismerősét egy körmendi férfi

Még a mobilját is földhöz vágta.

Milyen tényezőket vegyünk figyelembe, ha bútorkárpitot választunk?

A különféle anyagokkal bevont, párnázott bútorok esetében a kárpit színe, textúrája meghatározó jelentőségű az enteriőr stílusa, valamint a tartósság és a tisztíthatóság szempontjából, ezért a választásnál körültekintőnek kell lenni.

Azonnali hatállyal rúgta ki a Vas Népe az újságíróját, miután bejelentette, hogy civilként elindul képviselőnek

Tóth Judit Körmenden szerezne mandátumot. Frissítve a Vas Népe közleményével!

Sulyok Tamás jáki látogatása miatt komoly biztonsági intézkedésekre lehet számítani

A vasárnapi avatón ingyen lehet megtekinteni a templomot és templomkertet is.

Egy győzelemre az elődöntőtől a Falco

Lemosták a Honvédet a pályáról

Már a bíróságon is kamuzik Mirkóczki Ádám, Eger polgármestere

Nem csak adatokat nem adna ki, hanem tényleg nem ad ki.