HIRDETÉS

fotó: police.hu

Előbb egy középkorú, majd egy fiatal férfi is ittasan okozott balesetet Győrben

Nagy Donát
2020. január 13. hétfő, 11:57
Egyiküknek még jogsija sem volt.

Két balesetet okozó férfivel szemben is pozitív értéket mutatott az alkoholteszt Győrben - tudtuk meg a police.hu oldaláról.


Egy 47 éves győri férfi közlekedett személygépkocsival - egy háztömb mögötti parkolóban - a Szigethy Attila út felől, a Tihanyi Árpád út irányába. Haladása során – eddig tisztázatlan okból – nekiütközött az egyik lépcsőház bejárata előtt beszélgető társaság egyik tagjának.

 

A 71 éves helybéli nő az ütközés következtében a földre zuhant és megsérült, őt a mentők kórházba vitték.

 

A baleset helyszínén intézkedő rendőrök, a sofőrrel szemben alkoholtesztet alkalmaztak, ami pozitív értéket mutatott. A férfi a rendőröknek azt állította, hogy a balesetet követően ivott alkoholt, ezért a járőrök további mintavétel céljából előállították.

 

A másik esetben egy 17 éves győri férfi közlekedett személygépkocsival a Szabadi utcában lévő buszfordulóban. Haladása során a víztorony felől balra, a temető bejárata irányába kanyarodva – eddig tisztázatlan okból - az úttestről jobbra lesodródott és járművével egy villanyoszlopnak ütközött. A baleset során személyi sérülés nem történt.

 

A baleset helyszínén intézkedő rendőrök megállapították, hogy a sofőr vezetői engedéllyel nem rendelkezik és a vele szemben alkalmazott alkoholtesztet pozitív értéket mutatott. A 17 éves fiatalt a járőrök további mintavétel céljából előállították.

comments powered by Disqus
Van még itt cikk a témában:
Twitter megosztás Google+ megosztás