Elkezdte gyűjteni az aláírásokat a győri ellenzék

Pintér Bence
2019. december 10. kedd, 10:17
A győri MSZP vásárcsarnok melletti székházában bárki aláírhat Pollreisz Balázsnak, de standolni és kopogtatni is fognak szerte a városban.

Megkapta az íveket, és elkezdte az aláírásgyűjtést a győri ellenzék Pollreisz Balázsnak, az ellenzék közös jelöltjének – értesültünk. Az ellenzék aktivistás városszerte standokon gyűjtik majd az aláírásokat, illetve kopogtatni is fognak: összesen ötszáz aláírást kell összegyűjteniük.

 

Aki már most szeretné aláírásával támogatni a győri ellenzék jelöltjét, az pedig ezt is megteheti az MSZP vásárcsarnokkal szemközt álló irodájában.

 

Dézsi Csaba András, a Fidesz jelöltje már a hétvégén megkezdhette az aláírásgyűjtést, így hétfőre össze is szedte a megfelelő mennyiségű ajánlást. Ez várhatóan nem lesz akadály az íveiket késve megkapó ellenzéknek sem, kérdés viszont, hogy meglesznek-e az aláírások a többi jelöltnek: Ábrahám Róbert vloggernek, illetve az Összefogás Győrért jelöltjének Balla Jenőnek – utóbbi egyszer már össze tudta szedni októberben az ajánlásokat egyébként.

 

Kedden az is kiderült, hogy a városban a szélsőjobboldali Mi Hazánk is indít jelöltet, akit Toroczkai László pártelnök fog bemutatni kedd délután háromkor a városháza előtt.

 

comments powered by Disqus
Van még itt cikk a témában:
Twitter megosztás Google+ megosztás