Éljen Szombathely a buszváró lerombolásáról: Elutasítjuk a gyűlöletkeltés bármely formáját!

ugytudjuk.hu
2019. június 25. kedd, 14:38

A mára váratlanul lerombolt Szent Flórián körúti buszmegállóval kapcsolatban az Éljen Szombathely az alábbi közleményt juttatta el szerkesztőségünkbe:

 

A Kétfarkú Kutya Párt által létesített buszmegállót barbár módon megsemmisítették

 

Az Éljen Szombathely! Egyesület megdöbbenve értesült arról, hogy a Kétfarkú Kutya Párt által létesített buszmegállót barbár módon megsemmisítették. Az elkövetés módjából egyértelműen megállapítható, hogy az elkövetők nem spontán romboló vandálok voltak, hanem előre eltervezett, tudatos, politikai indíttatású, provokatív cselekmény elszenvedői vagyunk mindannyian.

 

Az Éljen Szombathely! Egyesület továbbra sem hajlandó lesüllyedni a Fidesz szintjére. Elutasítjuk a gyűlöletkeltés bármely formáját! Hiszünk abban, hogy közös ügyeinket értelmes párbeszéddel kell előbbre vinni. Hiszünk abban, hogy csak azért, mert mást gondolunk a világ dolgairól, még nem kell ellenségként tekintenünk egymásra. Egy városban élünk, közösen kell segítenünk a fejlődését!

 

Felszólítjuk a Fidesz új polgármesterjelöltjét, hogy ítélje el ezt a barbár rongálást, azonnal szüntesse meg a Fidesz gyűlöletkampányát és fogja vissza a gyűlölet vérebeit!

Éljen Szombathely! Egyesület

 

comments powered by Disqus
Van még itt cikk a témában:
Twitter megosztás Google+ megosztás