HIRDETÉS

Illusztráció: Pixabay

Elítélték a szentandrási láncfűrészes gyilkost, aki lefejezte áldozatát

ugytudjuk.hu
2019. november 6. szerda, 11:04
Nem jogerős.

Lefejezte áldozatát a szentandrási láncfűrészes gyilkos, akinek ügyében első fokon most megszületett az ítélet. Mint kiderült, a gyilkosság egy autó adásvételi szerződése miatt robbant ki az érintettek között. A 32 éves férfi ugyanis nem volt megelégedve a korábban megvásárolt kocsival, így vissza akarta kapni az árát, ám az eladó erről hallani sem akart. Ekkor a magát sértve érző férfi rátört a másikra annak házában, méghozzá úgy, hogy láncfűrészével kettészelte a bejárati ajtót.

 

Az eset horrorsztoriba illő, hiszen a férfi szó szerint lefejezte láncfűrészével áldozatát. A gyilkosság alatt szintén a házban tartózkodott az áldozat két gyereke és egyikük barátnője is, akiknek – csodával határos módon – sikerült elmenekülniük. Ám míg az életükért futottak, az egyik 14 éves fiú eltörte a karját.

 

A rendőrség a csurom vér gyilkosra úgy talált rá, hogy az a láncfűrészt még mindig a kezében tartotta, míg végül az utcán őrizetbe vették – számolt be a Főtér oldala.

 

A hatóság embereit egyébként a szomszédok riasztották. A bíróság első fokon 25 év börtönre ítélte, illetve 130 ezer euró kártérítés megfizetésére kötelezte. Emellett a láncfűrészes gyilkos a büntetése letöltése után öt évig nem közelítheti meg az áldozat gyerekeit.

 

Az ítélet nem jogerős, a vádlott még fellebbezhet.

 

comments powered by Disqus
Van még itt cikk a témában:
Twitter megosztás Google+ megosztás