Egy vicces kérdés miatt leütöttek egy férfit Tatabányán, aki ennek következtében meghalt

ugytudjuk.hu 2020-02-18 18:20:00
Meghosszabbították az elkövető letartóztatását.

A Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség indítványára a Tatabányai Járásbíróság nyomozási bírája meghosszabbította a letartóztatását egy férfinak, aki Tatabányán, még tavaly októberben előzetes szóváltás nélkül, ököllel leütötte egy férfit, írják az ügyészség oldalán. A férfi az ütés következtében földre esett, beverte a fejét, majd a kórházban meghalt.

A rendelkezésre álló adatok szerint az ittas gyanúsított és egy ismerőse 2019. október 20-án Tatabánya egyik töltőállomásán tankoltak, majd bementek a töltőállomás shop részlegébe. A boltban ekkor megjelent a szintén ittas sértett, aki viccesen azt kérdezte a gyanúsítottól, hogy „Tele a tank?”.

A gyanúsított ezen a kérdésen feldühödött és váratlanul, egy alkalommal, ököllel a bal állán megütötte a sértettet, aki az ökölütés következtében hanyatt esett és fejét a járólapba verte.

A sértettet kórházba szállították, azonban az életmentő műtét ellenére, november 08-án belehalt a sérüléseibe. A sértett halála koponyatörés, agyzúzódás, agyvizenyő következtében állt be. Az elszenvedett sérülések és a bekövetkezett halál között közvetlen ok-okozati összefüggés áll fenn.

Az ügyészség indítványára a nyomozási bíró a gyanúsított letartóztatását elrendelte, mert vele szemben megalapozottan feltehető volt, hogy szabadlábon hagyása esetén a tanúkat megfélemlítené, jogellenesen befolyásolná, valamint szabadságvesztéssel büntetendő újabb bűncselekményt követne el.

Az ügyészség indítványának megfelelően a nyomozási bíró 2020. február 22. napjáig meghosszabbította a gyanúsított letartóztatását. A terhelt letartóztatásának meghosszabbítása azonban továbbra is indokolt, tekintettel arra, hogy vele szemben továbbra is fennáll a bűnismétlés veszélye, emiatt az ügyészség ismét indítványt tett a nyomozási bírónak a letartóztatása további három hónappal történő meghosszabbítása végett.

A járásbíróság nyomozási bírája ülést tartott, a gyanúsítottat telekommunikációs eszköz útján kihallgatta, majd az indítványnak helyt adott és a férfi letartóztatását további három hónappal, 2020. május 22. napjáig meghosszabbította.

Szólj hozzá!

A 88-ast is kihúzták ma este az ötöslottón

A többi viszont jóval kisebb szám volt.

Holnap már nem fog esni

De a szél azért fújni fog.

RTL Klub: 82 éves nagymamája vigyázott a második emeletről kizuhant kőszegi kislányra

Az idős hölgy levitte a kutyát, így maradt egyedül a gyerkőc. Mentőhelikopter vitte a győri kórházba, nincsen életveszélyben.

Hamilton a pole pozícióban a Stájer Nagydíjon

Mellőle pedig Verstappen indulhat majd a holnapi futamon.

Változik a látogatási rend a győri kórházban

Hétfőtől a Petz Aladár Megyei Oktató Kórházban naponta csak egy fő látogathatja a betegeket.

Megnősült a Falco KC csapatkapitánya

Július 10-én kötött házasságot Váradi Benedek és kedvese, Bíró Dorottya.

Letették Celldömölkön a Wewalka Kft. új üzemcsarnokának alapkövét

Az osztrák tulajdonban álló cég az 5 milliárd 386 millió forintos fejlesztésből bővíti termelési kapacitását.

Tűz ütött ki a jánossomorjai szeméttelepen

A tűzoltók három vízsugárral kezdték oltani a lángokat.

Kárpótolja bérletes szurkolóit az SZKKA a csonka szezon miatt

Persze az új bérletesekről sem feledkeznek meg.

Több szabálysértőt is elfogtak tegnap a győri rendőrök

A rendőrök gyorshajtókat, illetve egy körözött férfit fogtak el, valamint egy embert bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt állítottak elő.

Egyiptomi kém dolgozhatott a német kormány tájékoztatási hivatalánál

Az egyelőre nem világos, hogy milyen információkat szállított megbízóinak..

Néhány hét múlva még a Holdnál is közelebb merészkedik hozzánk egy aszteroida

Űrmértékkel nézve csupán egy karnyújtásnyira lesz tőlünk a 49 méteres monstrum.

A kormány propagandája szerint egy postafiókban is lehet lakni

Szombathelyen próbálkoztak be ezzel az állítással Hadházy Ákos kitelepülésénél. A független sajtó munkatársainak lejáratása lehet a HírTV célja.

van még itt cikk a témában: