HIRDETÉS

Fotó: Facebook

Egy orangután akart segíteni egy kismamának megetetni a kisfiát a schönbrunni állatkertben

ugytudjuk.hu
2020. január 14. kedd, 07:28
Lenyűgöző felvételek készültek arról, ahogyan az állat és a nő egymásra talált.

Hihetetlen élményben volt része egy angol nőnek, amikor meglátogatta a schönbrunni állatkertet. A nő a kisbabáját is magával vitte, majd leült vele az orangutánok kifutójához, hogy együtt nézzék az állatokat. Az egyikük ekkor azonban odament az üveghez, hogy megnézze a kisbabát, majd később egy ruhadarabot is odavitt, hogy azon üldögélve szemezzen a csöppséggel.

 

Gemma egy Facebook-posztban azt írja, hogy a kisfia ekkor éhes lett, úgy gondolta megeteti. Az orangután ekkor közelebbről kezdte figyelni a nőt és a fiát, majd még le is feküdt melléjük, és simogatni kezdte az üveget. Gemma szerint olyan volt az egész, mintha az állat segíteni akart volna neki, de mivel az üveg miatt nem tudott közelebb menni hozzá, így a társaságával biztatta a nőt. 

 

Gemma Copeland

Today I got feeding support from the most unlikely of places, the most surreal moment of my life that had me in tears. I visited schoenbrunn zoo in vienna whilst on a mini break with my partner and...

 

Gemma a posztjában azt írja, hogy hihetetlenül meglepődött, hogy egy olyan egyszerű dolog, mint a szoptatás ilyen kemény kötelékeket tud kialakítani két faj egyedei között. A nő végül azzal zárta le a beszámolóját, hogy ez volt élete legszürreálisabb mozzanata, az orangután kedvessége pedig annyira meghatotta, hogy még most is könnyek szöknek tőle a szemébe.

 

(Metro)

comments powered by Disqus
Van még itt cikk a témában:
Twitter megosztás Google+ megosztás