Fotó: Metro

Egy gazdi annyira féltette a macskáját a koronavírustól, hogy sebészi maszkot húzott az állat fejére

ugytudjuk.hu
2020. február 12. szerda, 15:38
Így születnek a horrorfilmek.

Egy kínai gazdi sebészeti maszkot húzott a macskája fejére, hogy megvédje az állatot a koronavírustól. Az macskára azonban túl nagy volt a maszk, de a hősünk nem adta fel a vírus elleni küzdelmet, inkább vágott két lyukat a maszkon, hogy a macskája kilásson mögüle, írja a Metro. Az eredmény pedig, hát, rémálomba illő:

 

 

A kínai média egyébként arról ír, hogy több gazdi is hasonló megoldáshoz folyamodott, hogy megvédje a négylábú szeretteit. A maszkos cica azonban különösen nagy hírnévnek örvend, most éppen ő a kínai internet új sztárja. 

 

A WHO egyébként azt mondja, hogy arra nincs bizonyítékuk, hogy a koronavírus a háziállatokra is átterjedhet, de a kínai piacon néhány eladó már külön kutyáknak készült maszkokkal árasztotta el a piacot. Jó ötlet volt, a találmányt viszik, mint a cukrot, az eladó azt mondja, naponta duplázódik az eladások száma. 

 

 

Emögött az állhat, hogy az eddigi legelfogadottabb teória szerint a koronavírus denevérekről terjedt át az emberekre, sokan ezért azt hiszik, hogy a vírus simán átugrik egyik fajról a másikra. 

comments powered by Disqus
Van még itt cikk a témában:
Twitter megosztás Google+ megosztás