Egész napos programsorozattal ünnepli a tizedik születésnapját a szombathelyi Decathlon Áruház

Jutányos Áron
2019. november 12. kedd, 12:02
Az érdeklődők még a Zaporozsec zenekar tagjait is kihívhatják egy pingpong csatára.

2019. novemberében lesz tíz éves a szombathelyi Decathlon Áruház, az első X-et azonban nem zárt ajtók mögött, hanem a vásárlókkal szeretnék megünnepelni az áruház dolgozói. November 16-án, szombaton, három edzést tartanak Decathlonban, amelyeken előzetes regisztráció után lehet részt venni. 

 

Az első edzést Takács Szabina, az Öntöde Sportcentrum gymstickedzője tartja majd 10 ember számára, aki zenére végzett, pörgős edzést ígér az ünneplőknek. A másik két edzést 15-15 fő számára a Sawarrior Gym edzői bonyolítják le: Lippai Dávid egy kifejezetten kezdőknek való edzéssel érkezik, míg Hangay Krisztián feljebb tekeri a nehézségi fokozatot, ő már a kicsit tapasztaltabb érdeklődőket várja. Nem csak egy jó mozgás miatt lesz érdemes részt venni az edzéseken, hiszen a résztvevők között egy 10 ezer forintos ajándékkártyát is kisorsolnak.

 

11 órakor aztán érkezik Borbás Tibor is, aki nemrég sikeresen teljesítette az iszonyú állókészséget igénylő Spartathlont. Ő a saját élményeiről fog előadást tartani, majd 16 órától jön a Zaporozsec zenekar, amelynek a tagjai egy-egy pingpongcsatával várják az érdeklődőket. Nem kell félteni a fiúkat, nem maradnak egyedül, a pingpongozásban a Büki Testedzők Körének asztalitenisz szakosztálya segíti majd őket.

 

A szervezők ezek mellett egész napos programokkal is készülnek, az érdeklődők többfajta fehérjét kóstolhatnak majd meg, valamint kitelepül az Autisták Országos Szövetsége is, hiszen az áruházban minden hónap első hétfőjén csendes nyitva tartással üzemelnek, de az autizmussal élők számára elérhető egy zajszűrős fejhallgató is az információs pultban.

 

Az edzésekhez szükséges regisztrációs felület ide kattintva ugrik elő, további információk a szombathelyi Decathlon Áruház Facebook-oldalán, és az esemény plakátján olvashatók:

 


 

comments powered by Disqus
Van még itt cikk a témában:
Twitter megosztás Google+ megosztás