Egész napos programsorozattal ünnepli a tizedik születésnapját a szombathelyi Decathlon Áruház

Jutányos Áron 2019-11-12 12:02:00
Az érdeklődők még a Zaporozsec zenekar tagjait is kihívhatják egy pingpong csatára.

2019. novemberében lesz tíz éves a szombathelyi Decathlon Áruház, az első X-et azonban nem zárt ajtók mögött, hanem a vásárlókkal szeretnék megünnepelni az áruház dolgozói. November 16-án, szombaton, három edzést tartanak Decathlonban, amelyeken előzetes regisztráció után lehet részt venni. 

Az első edzést Takács Szabina, az Öntöde Sportcentrum gymstickedzője tartja majd 10 ember számára, aki zenére végzett, pörgős edzést ígér az ünneplőknek. A másik két edzést 15-15 fő számára a Sawarrior Gym edzői bonyolítják le: Lippai Dávid egy kifejezetten kezdőknek való edzéssel érkezik, míg Hangay Krisztián feljebb tekeri a nehézségi fokozatot, ő már a kicsit tapasztaltabb érdeklődőket várja. Nem csak egy jó mozgás miatt lesz érdemes részt venni az edzéseken, hiszen a résztvevők között egy 10 ezer forintos ajándékkártyát is kisorsolnak.

11 órakor aztán érkezik Borbás Tibor is, aki nemrég sikeresen teljesítette az iszonyú állókészséget igénylő Spartathlont. Ő a saját élményeiről fog előadást tartani, majd 16 órától jön a Zaporozsec zenekar, amelynek a tagjai egy-egy pingpongcsatával várják az érdeklődőket. Nem kell félteni a fiúkat, nem maradnak egyedül, a pingpongozásban a Büki Testedzők Körének asztalitenisz szakosztálya segíti majd őket.

A szervezők ezek mellett egész napos programokkal is készülnek, az érdeklődők többfajta fehérjét kóstolhatnak majd meg, valamint kitelepül az Autisták Országos Szövetsége is, hiszen az áruházban minden hónap első hétfőjén csendes nyitva tartással üzemelnek, de az autizmussal élők számára elérhető egy zajszűrős fejhallgató is az információs pultban.

Az edzésekhez szükséges regisztrációs felület ide kattintva ugrik elő, további információk a szombathelyi Decathlon Áruház Facebook-oldalán, és az esemény plakátján olvashatók:


 

Szólj hozzá!

Krúbi is tiszteletét teszi az idei szombathelyi Bloomsdayen

Igaz nem szólóban, hanem a Mirror Glimpse formációval érkezik. Itt a három nap pontos menetrendje.

Szírt szállított, szabadságvesztés lehet a vége

Az osztrák határhoz vitte korábban elítélt társával.

Éljen Szombathely: A SZOVA egy általunk kifizetett szolgáltatást végzett el a zászlók kihelyezésével

Az egyesület elnézést kér a vasi fideszes pártlap helyett is a dolgozóktól.

Éljen Szombathely: Minden hozzánk érkező összeget az utolsó fillérig a pedagógusok béremelésére fordítottunk

Maruzsa Zoltán államtitkár szerint azonban a szombathelyi önkormányzat 184 millió forintot nem osztott ki az óvodapedagógusok bérére.

Egyelőre javítóintézetben marad a bőnyi iskolai késelés fiatal elkövetője

Meghosszabbította a bíróság a bőnyi általános iskolában elkövetett késelés gyanúsítottjának letartóztatását.

A győri jósnő azt ígérte a megtisztítja a rontástól az ékszereket, de inkább zálogba adta őket

A 165 ezer forintnyi aranyékszert a rendőrök adták vissza a sértettnek.

Burkolatmarási munkák miatt forgalomkorlátozás lesz Szombathelyen a Rumi út és a 86-os főút csomópontjában

A munkát a csúcsidőszakokon kívül végzik el a "mozaikos" kereszteződésben.

Ideális növénytermesztéshez a magaságyás

Rengetegen kedvelik a magaságyásokat, amelynek igen sok oka lehet. Ki ne vágyna saját termesztésű gyümölcsökre és növényekre, amelyeknek persze sokkal finomabb az ízük, mint a piacon vagy a boltban beszerezhető termékeké. Ezeket pedig egy magaságyásban megtermeszteni igazán kényelmes megoldást jelent. Az elkészítésük pedig egyáltalán nem nagyon bonyolult.

Bútorok, amelyekre gondolnod kell a lakberendezés során

Amennyiben épp most költözöl be az új otthonodba, albérletedbe, netán a lakásfelújítás végén jársz, ideje számba venned, milyen bútorokra lesz szükséged. Ne csak a nagy, meghatározó darabokra gondolj – kanapé, franciaágy, étkezőasztal stb. –, mivel a kisebbek is befolyásolni fogják helyiségek hangulatát.

Pénteken Szijjártó Péterrel demonstrál erőt a Fidesz-KDNP Szombathelyen

A Haladás Sportkomplexumban tartják Lenkai Nóra választás előtti utolsó nagy kampányeseményét.

Életet mentettek a kőszegi rendőrök

Füsttel teli családi házból mentettek ki egy mozgáskorlátozott nőt.

Mutatjuk, miért tegyél szőnyeget a konyhába is!

Találkoztál már olyan jópofa szőnyegekkel, amelyeken kávéscsészék, ételek, italok vagy azok nevei jelennek meg? Többnyire kisebbek, és inkább a futószőnyegek méreteihez állnak közelebb, mint a hagyományos típusokhoz.