Dróth Zoltán szerint minden feltétel adott, hogy bajnoki címet szerezzen a Haladás futsal csapata

Vágvölgyi Bálint 2019-08-13 08:53:00
A magyar futsalsport ikonja szerint minden mozaikkocka a helyére kerülhet, és a klub megszerezheti első bajnoki elsőségét.

A Haladás válogatott futsaljátékosa, Dróth Zoltán szerint minden feltétel adott ahhoz, hogy a Haladás VSE a 2019/2020-as szezonban megszerezze fennállása első bajnoki aranyérmét. Nyáron, az átigazolási szezon egyik legfontosabb kérdése volt, hogy a kiváló játékos hol folytatja pályafutását, Dróth végül újfent a Haladás mellett döntött.

- Több összetevője is volt a dolognak. Ezúttal is voltak ajánlataim itthonról és külföldről is. Azt már előre eldöntöttem, hogy ha itthon maradok, akkor csak a Hali jöhet számításba. A családdal egyeztetve végül úgy határoztam, hogy Szombathelyen folytatom a pályafutásomat. - mondta Dróth a döntésével kapcsolatban a haladasvse.hu-nak.

A válogatott ásza elmondta, hogy jól érzi magát Szombathelyen, és már ingáznia se kell, ugyanis a szerettei is itt vannak vele. Arra a kérdésre, hogy mire lehet képes a csapat a következő szezonban, Dróth azt válaszolta, hogy szerinte most minden feltétel adott ahhoz, hogy megnyerjék a klub fennállásának első bajnoki címét.

- Lényegében most minden mozaikkocka a helyére kerülhet. Van egy remek edzőnk, parádés a szurkolótáborunk és kifejezetten erős a játékoskeretünk. A magyar mag szerintem itthon a legjobb és most a légiós kontingens is meggyőzőnek tűnik. Annak nagyon örültem, hogy Milos Simic nálunk maradt, mert ő kulcsfigura a játékunkban. - részletezte a bajnoki címhez szükséges feltételeket.

Dróth szerint ismét a Berettyóújfalu lehet a legnagyobb rivális, hiszen eddig is jó volt a keretük, de most még brazil válogatott futsaljátékost is igazolni tudtak. A Haladás éppen velük kezd az első fordulóban, de Dróth még nem biztos, hogy ott pályára léphet, hiszen nyáron volt egy porcműtéte, jelenleg a rehabilitáció vége felé jár.

- A klub nagyon sokat segített ebben a számomra nehéz időszakban. Ezért köszönet mindenkinek. A hozzáállásukat jó játékkal és jó munkával akarom meghálálni. A munkán most azt értem, hogy elkezdtem edzősködni is. A centerképzés a területem. Nagyon örülök annak, hogy a srácok lelkesek, fogékonyak mindenre.  Szeretném átadni nekik azokat a dolgokat, amelyeket az elmúlt években megtanultam. Egy szóval jelenleg minden nagyon szép, minden nagyon jó, de a bajnoki cím még nagyon hiányzik - zárta szavait Dróth Zoltán.

Szólj hozzá!

LMP: Örökre be kell tiltani a glifozát gyomirtót

Az LMP országgyűlési javaslatban kezdeményezi, hogy a gyomirtószert tiltsák be, amint lejár 2022 végéig szóló engedélye.

Koronavírus: két új fertőzött, egy új áldozat Magyarországon

140 koronavírusos beteget ápolnak kórházban, közülük 8-an vannak lélegeztetőgépen.

Az autós biztosítója fogja kifizetni a szombathelyi Liget utcában összetört hídkorlátot

A sofőr bejelentette a károkozást az önkormányzatnál, de még nem tudni, mennyibe fog fájni az új korlát.

Tévhit, hogy egy kutyaév hét emberivel egyenlő

Különböző korú labradorokat vizsgáltak a tudósok.

Pars Krisztián az olimpiai döntőben gondolkodik

Térdsérülését követően már fájdalommentesen tud edzeni az atléta.

Vonat és autó ütközött össze Ikrényben

A tűzoltók feszítővágóval avatkoznak be.

Még Conchita Wurst is feltűnik a Netflix Eurovíziós Dalfesztiválról szóló filmjében

Az év eddigi legnagyobb meglepetése lett a streaming óriás Eurovíziót kiparodizáló vígjátékában.

Visszavonul a Quimby frontembere

A zenekar 2021-ben tér vissza.

"Rasszista hal" - fújták Koppenhága Kis Hableány szobrára

Az elmúlt száz évben többször is megrongálták a szobrot, a Black Lives Matter tüntetők sem mentek el mellette szó nélkül.

Szűk családi körben búcsúztak el Benedek Tibortól

A férfi vízilabda Magyar Kupa döntője előtt pályafutása legszebb pillanataival emlékeznek a háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázóra.

A magyar dalszerzők 762 millió forint jogdíjat kaptak 2019-ben

A Csókkirályt játszották el legtöbbször élőben tavaly.

Újabb szerződéshosszabbítások a Szombathelyi Haladásban

Bosnjak Predrag, Holdampf Gergő és Medgyes Zoltán meghosszabbította kontraktusát, Németh Zoltán személyében erőnléti edző csatlakozott együttesünkhöz.

4 órás erekciót okozott egy idős férfinek a koronavírus

A vírus egy ritka tünetét fedezhették fel Franciaországban.

van még itt cikk a témában:

Király Gábor szelíd motoros lett

Régi vágya vált valóra a rekorder kapusnak.

Pars Krisztián az olimpiai döntőben gondolkodik

Térdsérülését követően már fájdalommentesen tud edzeni az atléta.

Szűk családi körben búcsúztak el Benedek Tibortól

A férfi vízilabda Magyar Kupa döntője előtt pályafutása legszebb pillanataival emlékeznek a háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázóra.