Dróth Zoltán szerint minden feltétel adott, hogy bajnoki címet szerezzen a Haladás futsal csapata

Vágvölgyi Bálint 2019-08-13 08:53:00
A magyar futsalsport ikonja szerint minden mozaikkocka a helyére kerülhet, és a klub megszerezheti első bajnoki elsőségét.

A Haladás válogatott futsaljátékosa, Dróth Zoltán szerint minden feltétel adott ahhoz, hogy a Haladás VSE a 2019/2020-as szezonban megszerezze fennállása első bajnoki aranyérmét. Nyáron, az átigazolási szezon egyik legfontosabb kérdése volt, hogy a kiváló játékos hol folytatja pályafutását, Dróth végül újfent a Haladás mellett döntött.

- Több összetevője is volt a dolognak. Ezúttal is voltak ajánlataim itthonról és külföldről is. Azt már előre eldöntöttem, hogy ha itthon maradok, akkor csak a Hali jöhet számításba. A családdal egyeztetve végül úgy határoztam, hogy Szombathelyen folytatom a pályafutásomat. - mondta Dróth a döntésével kapcsolatban a haladasvse.hu-nak.

A válogatott ásza elmondta, hogy jól érzi magát Szombathelyen, és már ingáznia se kell, ugyanis a szerettei is itt vannak vele. Arra a kérdésre, hogy mire lehet képes a csapat a következő szezonban, Dróth azt válaszolta, hogy szerinte most minden feltétel adott ahhoz, hogy megnyerjék a klub fennállásának első bajnoki címét.

- Lényegében most minden mozaikkocka a helyére kerülhet. Van egy remek edzőnk, parádés a szurkolótáborunk és kifejezetten erős a játékoskeretünk. A magyar mag szerintem itthon a legjobb és most a légiós kontingens is meggyőzőnek tűnik. Annak nagyon örültem, hogy Milos Simic nálunk maradt, mert ő kulcsfigura a játékunkban. - részletezte a bajnoki címhez szükséges feltételeket.

Dróth szerint ismét a Berettyóújfalu lehet a legnagyobb rivális, hiszen eddig is jó volt a keretük, de most még brazil válogatott futsaljátékost is igazolni tudtak. A Haladás éppen velük kezd az első fordulóban, de Dróth még nem biztos, hogy ott pályára léphet, hiszen nyáron volt egy porcműtéte, jelenleg a rehabilitáció vége felé jár.

- A klub nagyon sokat segített ebben a számomra nehéz időszakban. Ezért köszönet mindenkinek. A hozzáállásukat jó játékkal és jó munkával akarom meghálálni. A munkán most azt értem, hogy elkezdtem edzősködni is. A centerképzés a területem. Nagyon örülök annak, hogy a srácok lelkesek, fogékonyak mindenre.  Szeretném átadni nekik azokat a dolgokat, amelyeket az elmúlt években megtanultam. Egy szóval jelenleg minden nagyon szép, minden nagyon jó, de a bajnoki cím még nagyon hiányzik - zárta szavait Dróth Zoltán.

Szólj hozzá!

Mire számíthat a cserbenhagyó ittas vezető?

Magyarországon a KRESZ egyértelműen tiltja a járművezetők számára az alkohol fogyasztását, illetve a járművezetést ilyen esetekben.

Elküldték Kuznyecovot az ETO-ból

Két hónapig volt vezetődedző.

Péntektől teljesen lezárják a szombathelyi Rumi utat

A Szőlős utca és a "mozaikos" kereszteződés között fognak aszfaltozni.

Nyomoz a rendőrség a csepregi önkormányzat körül

Ismeretlen tettes ellen sikkasztás vétsége miatt tettek feljelentést.

Első körben nem kapott licencet a Haladás

A zöld-fehérek április 25–től május 3-ig pótolhatják a hiányzó dokumentumokat, és bizonyíthatják a Klublicenc Szabályzatnak való megfelelésüket.

Három új gyalogátkelőhelyet terveztetnek meg Szombathelyre

Az elképzelés szerint a Markusovszky kórházzal szemben, a Dolgozók útján és a Körmendi úton is egy-egy új zebra létesül hamarosan.

LMP: minél több zöld képviselőre van szükség az EP-ben

Akik aláírásukkal az LMP-t támogatják, egyúttal nemet mondanak az akkumulátor-gyártásra - jelentette ki Tetlák Örs, az ellenzéki párt országos elnökségi tagja kedden Budapesten.

Rács mögött a győri "pikó báró"

55 éves kábítószerdílert fogtak el a Győr-Moson-Sopron vármegyei nyomozók.

Szózene est Pajor Tamással és Varga Bencével (Zaporozsec)

Április 25-én 19 órától a szombathelyi Weöres Sándor Színház Márkus Emília termében.

Hogyan alakíthatunk ki egy kis magánszférát a kertben?

Akinek nagy kertje és esetleg még medencéje is van, az tudja nagyon jól, hogy néha meglehetősen nehéz elrejtőzni a kíváncsi szemek elől.

Saját szurkolóira hívta a rendőröket a Haladás vezetősége

A hétfői futsal meccsre mentek ki a foci csapat drukkerei kinyilvánítani a véleményüket.

Szombathelyi pedofilt fogott az ügyészség

Gyermekeket ábrázoló pornóképeket töltött fel egy netes tárhelyre.

Szombathelyi, Jókai utcai gázolás: Semmiféle eltussolás a kapitányság részéről nincs

Megszólalt a szombathelyi rendőrkapitány a kettős gázolás ügyében.

Keresőoptimalizálás: hogy valóban azt kapjuk, amit látni szeretnénk

A keresőoptimalizálás, azaz a SEO szerves része az online marketingnek. Az a lényege, hogy a weboldalakat, illetve azok tartalmait a lehető legelőrébb rangsoroljuk a keresőmotorok találati listáin.

100 nyugtatót beszedve vezetett egy férfi, Kapuvár mellett szenvedett balesetet

Összeveszett az asszonnyal, ezt a megoldást választotta.