HIRDETÉS

Fotó: haladasvse.hu

Dróth Zoltán szerint minden feltétel adott, hogy bajnoki címet szerezzen a Haladás futsal csapata

Vágvölgyi Bálint
2019. augusztus 13. kedd, 08:53
A magyar futsalsport ikonja szerint minden mozaikkocka a helyére kerülhet, és a klub megszerezheti első bajnoki elsőségét.

A Haladás válogatott futsaljátékosa, Dróth Zoltán szerint minden feltétel adott ahhoz, hogy a Haladás VSE a 2019/2020-as szezonban megszerezze fennállása első bajnoki aranyérmét. Nyáron, az átigazolási szezon egyik legfontosabb kérdése volt, hogy a kiváló játékos hol folytatja pályafutását, Dróth végül újfent a Haladás mellett döntött.

 

- Több összetevője is volt a dolognak. Ezúttal is voltak ajánlataim itthonról és külföldről is. Azt már előre eldöntöttem, hogy ha itthon maradok, akkor csak a Hali jöhet számításba. A családdal egyeztetve végül úgy határoztam, hogy Szombathelyen folytatom a pályafutásomat. - mondta Dróth a döntésével kapcsolatban a haladasvse.hu-nak.

 

A válogatott ásza elmondta, hogy jól érzi magát Szombathelyen, és már ingáznia se kell, ugyanis a szerettei is itt vannak vele. Arra a kérdésre, hogy mire lehet képes a csapat a következő szezonban, Dróth azt válaszolta, hogy szerinte most minden feltétel adott ahhoz, hogy megnyerjék a klub fennállásának első bajnoki címét.

 

- Lényegében most minden mozaikkocka a helyére kerülhet. Van egy remek edzőnk, parádés a szurkolótáborunk és kifejezetten erős a játékoskeretünk. A magyar mag szerintem itthon a legjobb és most a légiós kontingens is meggyőzőnek tűnik. Annak nagyon örültem, hogy Milos Simic nálunk maradt, mert ő kulcsfigura a játékunkban. - részletezte a bajnoki címhez szükséges feltételeket.

 

Dróth szerint ismét a Berettyóújfalu lehet a legnagyobb rivális, hiszen eddig is jó volt a keretük, de most még brazil válogatott futsaljátékost is igazolni tudtak. A Haladás éppen velük kezd az első fordulóban, de Dróth még nem biztos, hogy ott pályára léphet, hiszen nyáron volt egy porcműtéte, jelenleg a rehabilitáció vége felé jár.

 

- A klub nagyon sokat segített ebben a számomra nehéz időszakban. Ezért köszönet mindenkinek. A hozzáállásukat jó játékkal és jó munkával akarom meghálálni. A munkán most azt értem, hogy elkezdtem edzősködni is. A centerképzés a területem. Nagyon örülök annak, hogy a srácok lelkesek, fogékonyak mindenre.  Szeretném átadni nekik azokat a dolgokat, amelyeket az elmúlt években megtanultam. Egy szóval jelenleg minden nagyon szép, minden nagyon jó, de a bajnoki cím még nagyon hiányzik - zárta szavait Dróth Zoltán.

 

comments powered by Disqus
Van még itt cikk a témában:
Twitter megosztás Google+ megosztás