DK: Puskás Tivadar utolsó intézkedése pont olyan, mint az elmúlt kilenc éve

ugytudjuk.hu
2019. augusztus 27. kedd, 09:30
Reagált a Demokratikus Koalíció dr. Puskás Tivadar sajtótájékoztatójára.

Ahogy mi is beszámoltunk róla, Puskás Tivadar hétfőn jelentette be: 3,4 millió forintért prospektus készül az elmúlt 9 évéből. Ez a polgármester megmaradt képviselői keretéből megy el. Az előszót Hende Csaba, a térség fideszes országgyűlési képviselője írta.

 

Erre a bejelentésre reagált sajtóközleményben a Demokratikus Koalíció Szombathelyi Szervezete:

 

Puskás Tivadar, a Fidesz-KDNP bukott polgármesterének utolsó intézkedése pont olyan, mint az elmúlt kilenc éve: nulla teljesítmény, csak közpénzből finanszírozott önfényezés. Ha a bukott polgármester az utolsó néhány millió forintot nem saját magára költené, hanem például néhány kátyút tömne be belőle, akkor lehet, hogy nem küldte volna saját pártja sem nyugdíjba.

 

Puskás Tivadar mostani lépésével azt is bizonyította, hogy semmi különbség nincs közte és Balázsy Péter között, hiszen mindketten a szombathelyi adófizetők pénzéből kampányolnak. Balázsy Péter azért, mert továbbra sem hajlandó lemondani a jegyzői posztjáról, miközben érdemi munkát nem végez, Puskás pedig azért, mert utolsó döntésével inkább magának állít hamis szobrot, ahelyett, hogy a város érdekeit szolgálná.

 

Puskás és Balázsy abban is hasonlítanak egymásra, hogy mind a ketten a Fidesz központi akaratának kiszolgálói és a miniszterként megbukott Hende Csaba bábjai. Úgy ugrálnak, ahogyan a Fidesz és Hende fütyülnek.

 

Októberben vegyük tőlük vissza városunkat! Szombathely ne a Fidesz egyik provinciája legyen. Szombathely legyen újra mindenkié!

 

comments powered by Disqus
Van még itt cikk a témában:
Twitter megosztás Google+ megosztás