HIRDETÉS

Chicagóban is több helyen történtek fegyveres támadások, három ember meghalt

Vágvölgyi Bálint
2019. augusztus 4. vasárnap, 18:19
Rövid időn belül a harmadik lövöldözés Amerikában.

Chicagóban is több helyen voltak fegyveres támadások vasárnapra virradóra, a helyi média összesítése szerint három ember meghalt és 37 megsebesült a lövöldözésekben.    A metropoliszban vasárnapra virradóra öt helyen lövöldöztek. Egy utcai mulatságon négy embert sebesítettek meg, és egyikük a helyszínen belehalt sebesüléseibe. Egy másik helyen, egy parkban hét embert sebesítettek meg, többen közülük válságos állapotban vannak.


   

Húsz halálos áldozata van egy texasi lövöldözésnek

ugytudjuk.hu A merénylő egy zsúfolt bevásárlóközpontban lövöldözött. Húszan meghaltak és további 26 ember megsérültek abban a texasi lövöldözésben, ami szombaton egy Walmartban történt, El Paso városában. A sérültek közül egyesek állapota válságos. A 21 éves Patrick Crusiust gyanúsítják a merénylettel, aki ellenállás nélkül adta meg magát a rendőrségnek.


Anthony Guglielmi, a chicagói rendőrség kommunikációs vezetője vasárnap a Twitteren azt közölte: az eddigi információk szerint a chicagói lövöldözésnek nincs köze a szombaton a texasi El Pasóban és a vasárnap hajnalban az ohiói Daytonban történt tömegmészárlásokhoz. "Tragikus volt az elmúlt 24 óra országunkban" - fogalmazott mikroblogbejegyzésben Guglielmi.

 

A CBS televízió chicagói szerkesztősége arról tudósított, hogy a városban előző nap, szombaton 12 helyen, pénteken pedig 4 helyen volt lövöldözés.

 

(via MTI)

 

comments powered by Disqus
Van még itt cikk a témában:
Twitter megosztás Google+ megosztás