Chadwick Boseman az egyik utolsó üzenetével is egy beteg gyermeken akart segíteni

Fehér Buda 2020-09-08 07:43:00
A Fekete Párduc producere osztotta meg, milyen megható SMS-t kapott a sztártól.

Lassan két hete, hogy Chadwick Boseman elvesztette a harcát a betegségével - a színész augusztus 28-án, 43 évesen halt meg, vastagbélrák miatt. A világ azóta is próbál magához térni abból a sokkból, amit a hír okozott, hiszen szinte senki sem tudta, hogy Boseman komoly betegséggel küzdött. Az amerikai People magazin legújabb számában tisztelegnek Boseman előtt, a lapban több olyan ember is megszólalt, aki közösen dolgozott a színésszel.

Ilyen például Nat Moore is, aki a 2018-as Fekete Párducon producerként dolgozott, írja az Independent. Moore azt mondja, ő kapta Boseman egyik utolsó üzenetét, amiben arról írt, hogy beteg gyermekeken kell segíteniük. A producer ugyanis a Make a Wish Foundation nevű szervezettel működött együtt, hogy valóra váltság egy beteg gyermek vágyát. A fiatal azt kérte a szervezettől, hogy Boseman küldjön el neki egy hangfelvételt, de ezt a koronavírus miatt nem egy ideig nem tudták megvalósítani. A színész azonban végül felvett egy hangüzenetet, amit eljuttattak a gyermekhez, így mégis sikerült megvalósítani a beteg fiatal kérését.

Boseman ezután írt egy üzenetet Moore-nak, amiben azt mondta, teljsen összetörte a kisgyermek története, ennek ellenére viszont mindent meg akart tenni a beteg fiatalokért. "Az emberek megérdemlik, hogy élményekkel, különleges pillanatokkal gazdag életet éljenek. A poklot is megjárták miközben a betegségükkel küzdöttek" - tette hozzá az SMS-ben Boseman, majd hozzátette, hogy ha a gyermeknek a hangüzenettel csak egy pillanatra is sikerült boldogságot okozniuk, és ezzel enyhíteniük a szenvedéseit, akkor már megérte, amit csinálnak.

Chadwick Bosemant 2016-ban diagnosztizálták vastagbélrákkal, a színész ekkor úgy döntött, nem osztja meg a nyilvánossággal a betegségét. Boseman az évek alatt rengeteget szenvedett, kemoterápiára is járt, ám ennek ellenére sosem hagyott fel a filmezéssel, betegen forgatta le a Fekete Párducot is, ami meghozta számára az igazi áttörést.

Szólj hozzá!

Krúbi is tiszteletét teszi az idei szombathelyi Bloomsdayen

Igaz nem szólóban, hanem a Mirror Glimpse formációval érkezik. Itt a három nap pontos menetrendje.

Szírt szállított, szabadságvesztés lehet a vége

Az osztrák határhoz vitte korábban elítélt társával.

Éljen Szombathely: A SZOVA egy általunk kifizetett szolgáltatást végzett el a zászlók kihelyezésével

Az egyesület elnézést kér a vasi fideszes pártlap helyett is a dolgozóktól.

Éljen Szombathely: Minden hozzánk érkező összeget az utolsó fillérig a pedagógusok béremelésére fordítottunk

Maruzsa Zoltán államtitkár szerint azonban a szombathelyi önkormányzat 184 millió forintot nem osztott ki az óvodapedagógusok bérére.

Egyelőre javítóintézetben marad a bőnyi iskolai késelés fiatal elkövetője

Meghosszabbította a bíróság a bőnyi általános iskolában elkövetett késelés gyanúsítottjának letartóztatását.

A győri jósnő azt ígérte a megtisztítja a rontástól az ékszereket, de inkább zálogba adta őket

A 165 ezer forintnyi aranyékszert a rendőrök adták vissza a sértettnek.

Burkolatmarási munkák miatt forgalomkorlátozás lesz Szombathelyen a Rumi út és a 86-os főút csomópontjában

A munkát a csúcsidőszakokon kívül végzik el a "mozaikos" kereszteződésben.

Ideális növénytermesztéshez a magaságyás

Rengetegen kedvelik a magaságyásokat, amelynek igen sok oka lehet. Ki ne vágyna saját termesztésű gyümölcsökre és növényekre, amelyeknek persze sokkal finomabb az ízük, mint a piacon vagy a boltban beszerezhető termékeké. Ezeket pedig egy magaságyásban megtermeszteni igazán kényelmes megoldást jelent. Az elkészítésük pedig egyáltalán nem nagyon bonyolult.

Bútorok, amelyekre gondolnod kell a lakberendezés során

Amennyiben épp most költözöl be az új otthonodba, albérletedbe, netán a lakásfelújítás végén jársz, ideje számba venned, milyen bútorokra lesz szükséged. Ne csak a nagy, meghatározó darabokra gondolj – kanapé, franciaágy, étkezőasztal stb. –, mivel a kisebbek is befolyásolni fogják helyiségek hangulatát.

Pénteken Szijjártó Péterrel demonstrál erőt a Fidesz-KDNP Szombathelyen

A Haladás Sportkomplexumban tartják Lenkai Nóra választás előtti utolsó nagy kampányeseményét.

Életet mentettek a kőszegi rendőrök

Füsttel teli családi házból mentettek ki egy mozgáskorlátozott nőt.

Mutatjuk, miért tegyél szőnyeget a konyhába is!

Találkoztál már olyan jópofa szőnyegekkel, amelyeken kávéscsészék, ételek, italok vagy azok nevei jelennek meg? Többnyire kisebbek, és inkább a futószőnyegek méreteihez állnak közelebb, mint a hagyományos típusokhoz.