Brutál fotóval rúgta szélesre az Instagram kapuit Vadon Jani

ugytudjuk.hu
2019. október 20. vasárnap, 13:01
Teljesen lesokkolta a rajongóit.

Vadon Jani október másodikán regisztrált az Instagramra, miután Sebestyén Balázs és Rákóczi Feri rávették, hogy töltse le az appot. A műsorvezető azóta azon ügyködik, hogy Jennifer Anistonéhoz hasonló képpel robbantsa fel a magyar internetet. Nos, úgy tűnik, ez most sikerült neki, nemrég ugyanis ezt a fotót osztotta meg a követőivel:

 

"Azért kár, hogy a régi jó dolgokból nem maradt semmi!" Illetve nem sok... Valamikor én is köldök fölött voltam dúsabb... #vadonjani #vadonjanos #nosztalgiázok #kétszemazakékszem #balatoninyár #hekknemkell #toplessjöhet #hajoljbeleahajamba

10.1k Likes, 207 Comments - Vadon Jani hivatalos oldala (@vadonjanos_official) on Instagram: ""Azért kár, hogy a régi jó dolgokból nem maradt semmi!" Illetve nem sok... Valamikor én is köldök..."

 

A műsorvezető a képet a Balaton mellett lőtte néhány évtizeddel ezelőtt, amikor még dús hajkoronával hódított a parton. Azóta viszont szinte teljesen kopaszon lett az ország egyik legismertebb rádiósa, nem csoda, hogy meghökkentette a követőket.

 

(via Blikk)

comments powered by Disqus
Twitter megosztás Google+ megosztás