Fotó: Vágvölgyi Bálint

Nem lett országgyűlési képviselő Balassa Péter

Vágvölgyi Bálint
2019. június 21. péntek, 19:37
Gyöngyösi Márton és Kepli Lajos helyét Balczó Zoltán és Nunkovics Tibor veszi át.

Balczó Zoltán és Nunkovics Tibor lesz a Jobbik két új országgyűlési képviselője a párt országos elnökségének pénteki döntése értelmében.

 

Az ellenzéki párt az MTI-hez pénteken eljuttatott közleményében az elnökség döntéséről beszámolva azt írta: az európai parlamenti képviselővé választott Gyöngyösi Márton és a képviselői mandátumáról lemondó Kepli Lajos helyét Balczó Zoltán és Nunkovics Tibor veszi át.

 

Parlamenti képviselő lesz Balassa Péter?

Farkas Bazsi A jobbikos Kepli Lajos ugyanis visszaadja képviselői mandátumát. A jobbikos Kepli Lajos visszaadja parlamenti képviselői mandátumát, mert az őszi önkormányzati választásokon polgármesterjelöltként indul - tudósít az MTI.


Balczó Zoltán, az Országgyűlés korábbi alelnöke és a Jobbik korábbi EP-képviselője energetikai és uniós ügyekkel foglalkozik majd. A dorogi, közgazdász végzettségű Nunkovics Tibor fő területe a környezetvédelem és a magyar munkavállalók érdekképviselete lesz.

 

A két képviselő, a Jobbik többi képviselőjéhez hasonlóan, elkötelezett a mellett, hogy "a kiépülő korrupt fideszes diktatúra helyett, egy szabad, élhető és biztonságos Magyarországot teremtsenek" - áll a közleményben.

 

comments powered by Disqus
Van még itt cikk a témában:
Twitter megosztás Google+ megosztás