Balázsy Péter lájkvadász fotóval bizonyítja a napraforgóságát

ugytudjuk.hu 2019-11-10 09:44:00
Néhány lájkért szembemegy a Fidesz álláspontjával.

A szombathelyi közgyűlés még augusztusban döntötte el, hogy a város díszpolgárának választják Jordán Tamást, a Weöres Sándor Színház igazgatóját. A döntésnek azonban nem örült mindenki, a helyi Fidesz szinte azonnal be is jelentette, hogy ha az októberi választáson ők kerülnek többségbe, akkor visszaveszik a kinevezést Jordántól. 

A választásokon azonban alul maradtak, így Jordán a tegnapi Szent Márton Gálán át is vehette az oklevelét, erről itt írtunk:

Jordán Tamás Szombathely díszpolgára

ugytudjuk.hu Az már korábban, az augusztusi közgyűlés zárt ülésén eldőlt, hogy a szombathelyi városatyák díszpolgári címet adnak Jordán Tamásnak, a Weöres Sándor Színház alapítójának, aki jelenleg is igazgatója az intézménynek. Azt is tudni lehetett, hogy Jordán a kitüntetéssel járó oklevelet a mai napon, egészen pontosan a Szent Márton Gálán veheti át.

A Fidesz idei polgármesterjelöltje, Balázsy Péter a gála után azonban megérezhette, hogy az emberek mennyire szimpatizálnak a szombathelyi színház igazgatójával, ugyanis egy igencsak lájkvadász képet osztott meg Jordánról, ezt itt:

Balázsy Péter

Szombathelynek van színháza. Minden más másodlagos. Isten éltesse Szombathely új díszpolgárát, Jordán Tamást! Fotó: Weöres Sándor Színház

A kép alá csak annyit írt, Szombathelynek van színháza. Minden más másodlagos. Isten éltesse Szombathely új díszpolgárát, Jordán Tamást!

A húzás bejött, Balázsy fél nap alatt lassan már 400 lájkot gyűjtött össze a posztjára, arról viszont mélyen hallgat, hogy alig három hónapja a Fidesszel kézen fogva még azért kampányolt , hogy Jordánt megfosszák a kinevezéstől, ugyanis szerintük az igazgató személye túl megosztó ahhoz, hogy díszpolgár lehessen Szombathelyen. 

Az pedig már csak ráadás, hogy a szombat esti gálán sem ő, sem Hende Csaba, a terület országgyűlési képviselője nem vett részt személyesen.

Szólj hozzá!

Megválasztotta köztársasági elnökké Sulyok Tamást a parlament

A szavazás előtt a DK, a Momentum, az MSZP, a Jobbik és a Párbeszéd képviselői kivonultak az ülésteremből.

Elfogadta a parlament Novák Katalin lemondását

Jelenleg Kövér László látja el az államfői feladatokat.

Az Éljen Szombathely is Horváth lemondását követeli

Önmagában is felháborító, hogy egy ilyen cselekmény miatt elítélt bűnöző magát mentegető írásának egy önkormányzati képviselő teret ad - írják közleményükben.

A rozáceás bőr ápolása – hasznos tippek, javasolt kozmetikumok

Kipirosodott, égő arc, kínzó viszketés – bizonyára már hallottál róla, de ha jó ideje küszködsz is vele, ez a cikk segíthet néhány hasznos tipp által. 

Megrongálták a Radnóti-szobrot Pannonhalmán

Felfesztítették a rácsot, letörték a szobor fejét.

Ezért:

Pökhendi választ adott Horváth Gábor fideszes szombathelyi képviselő arra a kérdésünkre, hogy miért tűnt el Facebook-oldaláról a K. Endre ártatlanságát bizonygató bejegyzés.

Sorcsere: hét körzetben is új arcot indít a győri Fidesz

Radnóti, Sik, Hajszán, Takács, Rózsavölgyi a távozók között. Szakács István ennek örömére azt írta:„bevált csapaton nem szabad változtatni”.

A Győr-Szol igazgatója szerint nincs nyomozás ellenük, Hajtó viszont kirakott egy dokumentumot, ami szerint igen

Folytatódik a városüzemeltető cég és a volt fideszes képviselő közötti adok-kapok.

Gázolás történt Szombathelyen a Jókai Mór utcában

A gyalogátkelőn ütöttek el egy járókelőt.

Interjút ígért az Ugytudjuk.hu-nak Lenkai Nóra, majd lemondta azt

Egyelőre új időpontot sem adott, amikor feltehetnénk kérdéseinket.

Megfejtették a bálnák énekének titkát

Most már biztos, hogy a hajók megzavarják a cetek kommunikációját.