HIRDETÉS

Az Oscar-díjas Saul fia is felkerült több magyar filmmel a Netflix műsortárába

Varga Mátyás
2019. december 6. péntek, 19:40
A rengeteg külföldi film és sorozat mellett a mai naptól az utóbbi évek legsikeresebb magyar alkotásait is megnézhetjük.

Az Index értesülése szerint a mai nap több magyar film is elérhetővé vált a Netflix online műsortárában. Aki nem él burokban, az valószínűleg észrevette, hogy a magyar filmgyártás minősége az elmúlt 3-4 évben hihetetlen mód elkezdett növekedni. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint a Nemes Jeles László Saul fia című drámája, valamint Deák Kristóf Mindenki című rövidfilmje, amiket az elmúlt években az Amerikai Filmakadémia Oscar-díjjal jutalmazott.

 

De megemlíthetjük például Enyedi Ildikó rendkívül intim filmjét, a Testről és lélekrőlt, ami bejutott a legjobb idegennyelvű filmek közé. A mai naptól a Saul fia és a Mindenki mellett már Az állampolgár, a Kaméleon, a Nyitva, a Csak szex és más semmi is megtekinthető az egyre nagyobb teret hódító streaming szolgáltatónál.

 

Az előbbi alkotások mellett a Soul Exodus, a Sherlock Holmes nevében és a Lenge mesék első és második részét is megtekinthetjük. Aki Borbély Alexandra és Morcsányi Géza szerelmére kíváncsi se szomorkodjon, ugyanis Enyedi filmje is bármikor megnézhető, hála a Netflixnek. 

 

comments powered by Disqus
Van még itt cikk a témában:
Twitter megosztás Google+ megosztás