Az asztalitenisz lett az új futball

Nagy Donát 2020-04-22 09:45:00
Nagyságrendileg több eseménnyel szerepel a sportfogadás-kínálatban a pingpong, mint a labdarúgás.

Az elmúlt hetekben teljesen átalakult a sportfogadási piac, a kínálat változásával a sportfogadók új sportágak felé nyitnak és egyre inkább előtérbe kerül az online térben történő fogadás

- derül ki a Szerencsejáték Zrt. szerdai közleményéből.

Ahogy írják, a fogadók körében a legnépszerűbb eseményeknek továbbra is a labdarúgó-mérkőzések bizonyulnak - egy-egy fehérorosz meccset például többen követtek itthon élő streamen, mint a legutóbbi El Clásicót - azonban sportági szinten az asztalitenisz generálja a legnagyobb forgalmat.

A kialakult helyzetben a Szerencsejáték Zrt. sportfogadási szakemberei a fogadási ajánlatot a kereslet helyett a sportesemény kínálathoz igazították, így fordulhat elő, hogy a hazai futballrajongók közül egyre többen követik nyomon a különböző országok asztalitenisz-, jégkorong- és kosárlabda-bajnokságait.

A futball ugyanakkor nem tűnt el a fogadási kínálatból, miután van néhány olyan ország, amely nem állította le a sportéletét, így a korábban Magyarországon nem fogadható nicaraguai, tádzsik és türkmén focibajnokság is felkerült a palettára, valamint a fehérorosz bajnokság is gőzerővel zajlik.

Az elmúlt hetek legnépszerűbb eseményeinek továbbra is a labdarúgó-mérkőzések bizonyultak, sportági szinten viszont az asztalitenisz generálta a legnagyobb forgalmat. Ennek az oka, hogy a fogadható sportesemények jelentős részét teszik ki az asztalitenisz-mérkőzések, jelen helyzetben nagyságrendileg több eseménnyel szerepel a kínálatban ez a sportág, mint a labdarúgás. Az asztalitenisz kapcsán jellemzően kiemelkedő népszerűséggel bír az élő fogadási lehetőség Tippmixen és Tippmixprón egyaránt. A Szerencsejáték Zrt. ezt a fogadói igényt még inkább kiszolgálva április 15-től kezdve elérhetővé tette, hogy a Tippmixpro és a Tippmix weboldalán, valamint a Tippmix TV-n élő animáción keresztül követhessék a fogadók az asztalitenisz-mérkőzéseket is

- mondta el a Szerencsejáték Zrt. Odds Központjának vezetője.

A közlemény alapján a járvány kezdete rendkívül próbára tette a sportfogadási piacot, az elmúlt két hétben azonban stabilizálódott a helyzet, a fogadók alkalmazkodtak az új berendezkedéshez, a fogadást pedig sokan inkább az online térben bonyolítják le. A Szerencsejáték Zrt. sportfogadási forgalmának 50 százaléka jelenleg az internetes fogadásokból érkezik be.

Címlapképünk illusztráció

Forrás: MTI

Szólj hozzá!

Videó - Büntetőfékezés az M85-ösön

Csüccs vissza és mennyé' már!

Ittasan csattant a betonhídfőnek egy sofőr Körmendnél

Könnyű sérülésekkel úszta meg az esetet.

LMP: A magyar kormány meddig szolgáltatja ki a magyar munkavállalókat a távol-keleti multiknak?

A párt szerint a munkavállalói jogok korlátozása Dél-Koreában lehetséges, hogy elfogadott, de Magyarországon ez elfogadhatatlan.

Hatodikas lány késelt a bőnyi iskolában

Túl van az életveszélyen az a lány, akit tanulótársa szúrt meg a bőnyi Szent István Király Általános Iskolában hétfőn.

Nőt futtatott, négy és fél év börtönt kapott a körmendi férfi

A férfi a helyszín biztosításával és a neki dolgozó nő szállításában való közreműködéssel teremtette meg a prostitúciós tevékenység feltételeit.

LMP: A DK olyan dolgokkal támadja Vitézyt, amelyek Karácsonyra is igazak

„Érdemes lenne a DK-nak olyan érveket találnia Vitézy Dávid ellen, amelyek nem igazak Karácsony Gergelyre” – írta az LMP.

Napos, meleg hétfővel indul a hét

A legmagasabb nappali hőmérséklet 24 és 28 fok között várható.

Elkötelezte magát a felügyelő bizottság felállításában az SZKKA

Legkorábban május végén, június elején kezdheti meg működését a FEB. 55 millió forint sorsa lóg a levegőben.

Kiss & Go táblákat tesznek ki több győri óvoda és bölcsőde közelébe

Reggel és délután pár percig parkolójegy váltása nélkül lehet várakozni.

1,4 millióval kopasztották meg, pedig elsőre nem hitte el a csalók meséjét

Az elkövető első telefonhívását megszakította, másodjára azonban a tettesek mégis meg tudták győzni arról, hogy bankszámláját támadás érte.

Kihelyezett hulladékudvar lesz Gyirmóton szombaton

A MOHU Zrt. kérésére a beszállítani kívánt hulladékot a kihelyezett gyűjtőhelyen hulladék fajtánkként mérlegelni szükséges.

Szétverte a börtöncellát egy férfi a szombathelyi börtönben

Cselekményével közel 200 ezer forint kárt okozott.

Napos, gomolyfelhős idő várható pénteken

A legmagasabb nappali hőmérséklet 15 és 20 fok között valószínű.

Bebes István, körmendi polgármester feljelentést tesz, mert közadatokat jelentetett meg az Ugytudjuk.hu

A város első embere szerint üzleti titok egy közpénzből felújított, nemzeti vagyonnak minősülő épület üzemeltetésére tett pályázati ajánlat.