Totál részegen okozott balesetet Szombathelyen egy sofőr, akinek két hónappal előtte vették el a josgiját

Vágvölgyi Bálint
2019. október 22. kedd, 08:43
Most vádat emeltek ellene.

A Szombathelyi Járási Ügyészség ittas vezetés vétsége miatt emelt vádat az ellen a férfi ellen, aki ismételten ittasan vezetett 2018 decemberében, Szombathelyen, miután ittas járművezetés miatt alig két hónappal korábban elvették a jogosítványát.

 

A vádirat szerint a vádlott első alkalommal enyhe fokban ittasan közlekedett Körmend irányába az autójával, amikor áttért a szemközti sávba és  visszapillantó tükre érintőlegesen ütközött a szemből érkező jármű visszapillantó tükrével. Személyi sérülés nem történt a balesetben. Az intézkedő rendőrök a helyszínen elvették a vádlott vezetői engedélyét.

 

A vádlott második alkalommal a karácsonyi ünnepek előtt, az egyik éjjel vezetett - ekkor már jogosítvány nélkül - súlyos fokban ittasan egy segédmotort, amikor kanyarodás közben elesett a járművel és könnyű sérüléseket szenvedett.

 

A Szombathelyi Járási Ügyészség pénzbüntetés és járművezetéstől eltiltás kiszabását indítványozta az engedély nélküli vezetés miatt szabálysértési bírsággal is sújtott vádlottal szemben.

 

comments powered by Disqus
Van még itt cikk a témában:
Twitter megosztás Google+ megosztás