Fotó: kisalfold.hu/H. Baranyai Edina

Agyba-főbe vertek egy 65 éves szurkolót a biztonságiak Siófokon

BZ
2019. augusztus 22. csütörtök, 16:47
Balhé az NB II-ben.

Az elmúlt hétvégén Siófokon játszott az ETO a Merkantil Bank Liga, vagyis az NB II-es labdarúgó-bajnokság 4. fordulójában. A mérkőzés sok győri szurkolónak okozott bosszúságot, ugyanis Szakály Dénes góljával 1-0-ra győzött a Siófok.

 

Egy 65 éves győri drukkernek azonban még emlékezetesebb marad ez a mérkőzés, ugyanis állítása szerint a siófoki biztonsági őrök agyba-főbe verték a mérkőzés előtt.

 

A megvert férfi, Horváth Tibor a Kisalföldnek nyilatkozott az esetről. A győri nyugdíjas italért és szotyiért szeretett volna kimenni a közeli Tescóba, amit egyébként az egyik biztonsági őr javasolt neki, miután kiderült, nem nyit ki egyhamar a vendégszektor büféje.

 

A 65 éves férfi ezért a bejáratnál szeretett volna kilépni a közeli boltba, a biztonságiak azonban nem akarták kiengedni a vendégszektorból. Vitatkozni kezdtek, aminek következtében az egyik biztonsági őr arcon ütötte a nyugdíjas férfit.

 

"Természetesen nem nyugodtam bele, hogy nem mehetek ki a boltba, s amikor megjegyeztem, hogy még a jegyemet sem kezelték rendesen, szó nélkül megütöttek. Bár nem veszítettem el az eszméletemet, megszédültem és máig sem emlékszem, hogy még hányszor ütöttek meg. Elestem, s az orromból dőlni kezdett a vér. Az odaérkező rendőrök kérdezték meg, hogy kérek-e mentőt. Nem voltam jól, így igent mondtam. Elképzelni sem tudom, mi történt volna, ha a szívritmus-szabályzómat találják el..."

- nyilatkozta a férfi a lapnak.

 

Tibor azt mondja, nem kereste a bajt, de a biztonságiak arra hivatkoztak, hogy részeg volt, ami szerinte nem igaz, még a rendőrök is megszondáztatták.

 

Kórházba szállították a nyugdíjas férfit, akiről kiderült, a bántalmazás következtében eltört az arccsontja.

 

A rendőrségen feljelentést is tett, úgy tudja, hogy idén már kilenc siófoki biztonsági őr ellen indult eljárás hasonló ügyben.

 

comments powered by Disqus
Van még itt cikk a témában:
Twitter megosztás Google+ megosztás