Ablakot tört a szél egy Rohonci úti ház nyolcadik emeletén, járókelőket veszélyeztetett a törött üveg

Farkas Bazsi 2019-02-23 08:34:00
Bőven adott munkát a vihar a vasi tűzoltóknak.

Meggyeskovácsi külterületén fa dőlt a közútra, akadályozva a közúti közlekedést. A sárvári hivatásos tűzoltók a fát eltávolították, a közlekedési akadályt megszüntették.

Szombathelyen a Dudás József utcában egy fa  körülbelül öt méteres száraz ága a kerítésre dőlt, azt megrongálta. A szombathelyi hivatásos tűzoltók az ágat motoros láncfűrésszel segítségével eltávolították, a veszélyes helyzetet megszüntették.

Zsédeny közelében a 84-es számú főúton ütközött két személygépkocsi. A baleset következtében az egyik gépjármű a csapadékelvezető árokba csapódott, a benne utazók közül egy ember a roncsba szorult. A sárvári hivatásos tűzoltók a járműveket áramtalanították, a sérültet feszítő-vágó segítségével kiszabadították, majd a mentőszolgálat szakembereinek átadták. A közlekedési balesetben ketten sérültek, a műszaki mentés ideje alatt a főút mindkét sávjában a közlekedés szünetelt.

Jánosháza külterületén egy fa dőlt távközlési légvezetékre, melynek egyik oszlopa is eltört, veszélyeztetve a  közúti forgalmat. A jánosházai önkéntes és a sárvári hivatásos tűzoltók a fát eltávolították, az oszlop sérüléséről a távközlési szolgáltatót a műveletirányítási központ értesítette.

Szombathelyen a Rohonci úton egy kilencemeletes társasház nyolcadik emeletén a lépcsőházi ablakot az erős szél megrongálta, a lehulló üvegszilánkok az arra közlekedőkre veszélyt jelentett. A szombathelyi hivatásos tűzoltók az ablakot eltávolították, a veszélyt megszüntették - tájékoztattak a katasztrófavédők.

Szólj hozzá!

Dézsi: 2025-től mérséklődik a szolidaritási elvonás

Az elvont összeg egy részét vissza lehet majd igényelni közlekedésfejlesztésre.

Helyreigazítás

Szabó Jenő rokona tavaly szeptemberben eladta cégét.

Mégsem szervezi ki a Győr-Szol a városüzemeltetést a WHB leányvállalatának

A vezérigazgató a közgyűlésen jelentette be, hogy nem írják alá a szerződést, mert túl drága. Új közbeszerzést indítanak.

Baleset miatt torlódik a forgalom az M1-esen Győrnél

Szalagkorlátnak ütközött, majd hídpillérnek hajtott egy autószállító tréler.

Kétszer lógott meg a törvény elől a drogdíler

Győr határában vette le először a nyomkövetőt.

Megválasztotta köztársasági elnökké Sulyok Tamást a parlament

A szavazás előtt a DK, a Momentum, az MSZP, a Jobbik és a Párbeszéd képviselői kivonultak az ülésteremből.

Elfogadta a parlament Novák Katalin lemondását

Jelenleg Kövér László látja el az államfői feladatokat.

Az Éljen Szombathely is Horváth lemondását követeli

Önmagában is felháborító, hogy egy ilyen cselekmény miatt elítélt bűnöző magát mentegető írásának egy önkormányzati képviselő teret ad - írják közleményükben.

A rozáceás bőr ápolása – hasznos tippek, javasolt kozmetikumok

Kipirosodott, égő arc, kínzó viszketés – bizonyára már hallottál róla, de ha jó ideje küszködsz is vele, ez a cikk segíthet néhány hasznos tipp által. 

Megrongálták a Radnóti-szobrot Pannonhalmán

Felfesztítették a rácsot, letörték a szobor fejét.

Ezért:

Pökhendi választ adott Horváth Gábor fideszes szombathelyi képviselő arra a kérdésünkre, hogy miért tűnt el Facebook-oldaláról a K. Endre ártatlanságát bizonygató bejegyzés.