Fotó: sztv.hu

A Szombathelyi TV már pénteken tudta, hogy hétfőn valaki beteg lesz, így elmarad a mára tervezett tv vita

Farkas Bazsi
2019. január 21. hétfő, 10:12
A rabszolgatörvény került volna műsorra.

Ahogy arról elsőként beszámoltunk, január 21-re, vagyis mára tervezték annak a tv vitának a megszervezését, amit Nemény András az Éljen Szombathely frakcióvezetője kezdeményezett. Ma azonban nem lesz semmilyen vita, pénteken ugyanis értesítést kapott a frakció, hogy hétfőn valaki beteg lesz, így nem tudják megtartani a műsort - ez az Éljen Szombathely közleményéből derül ki. Mutatjuk: 
 

 

Tisztelt Szombathelyi Médiaközpont Nonprofit Kft!

 

2019. január 18-án reggel kaptunk Önöktől értesítést arról, hogy a január 21-én estére meghirdetett frakcióvita, amely a „rabszolgatörvény" szombathelyi alkalmazásának megtiltásáról szóló rendkívüli közgyűlést követő vita lett volna, betegség miatt nem kerül megtartásra.

 

Ezúton tiltakozunk amiatt, hogy a közpénzen fenntartott városi televízióban, politikai nyomásra nem adnak lehetőséget arra, hogy elmondhassuk a véleményünk a szombathelyi munkavállalók és családjaik életét közvetlenül érintő törvényről.

 

A műsor előtt három nappal betegségre hivatkozni akkor, amikor az évi 84 millió forint önkormányzati forrásból működő televízióban legalább három, közéleti műsor vezetésére alkalmas műsorvezető van, nyilvánvalóan csak felsőbb utasításra történő kifogás.

 

Nyomatékosan kérjük a Médiaközpont ügyvezetőjét, hogy a korábbi ígéretnek megfelelően biztosítsa a város megválasztott képviselői számára a hétfői nyilvános vita lehetőségét!

 

 

dr Nemény András
Éljen Szombathely!, frakcióvezető

Szombathely, 2019. 01.21.

comments powered by Disqus
Van még itt cikk a témában:
Twitter megosztás Google+ megosztás