A szombathelyi MSZP-nek csupán egyetlen kérdése van a mai nap után Hende Csabához

ugytudjuk.hu
2019. július 18. csütörtök, 18:56
Ők is reagáltak a szombathelyi Fidesz belső viszályaira.

Tegnap este szivárgott ki a szombathelyi Fidesz képviselőjelöltjeinek, amiből kiderült, hogy Koczka Tibor, Szombathely fideszes alpolgármestere nem indul újra az őszi választáson. Koczka egy mai sajtótájékoztatón aztán azt mondta, mérhetetlenül megalázónak tartja, hogy az elmúlt ciklusban nyújtott munkájának tükrében a párttól még csak egy telefonhívást sem kapott, hogy tisztázzák, a jövőben nem számolnak személyével.

 

Koczka sajtótájékoztatójára aztán Hende Csaba, fideszes országgyűlési képviselő egy Facebook-posztban reagált. A posztban Hende azt állítja, hogy ő igenis megbeszélte a dolgokat Koczkával, majd leárulózta az alpolgármestert.

 

A mai történésekre a szombathelyi MSZP végül egyetlen kérdéssel reagált, a teljes közleményüket itt olvashatjátok:

 

Kérdés Hende Csabához

Hende Csaba mai nyilatkozata szerint - amelyben a negyedik fideszes alpolgármester kirúgása miatt magyarázkodik - „A képviselő-jelöltjeink fő kiválasztási szempontja pedig az, hogy a jobboldali értékalapú elkötelezettség mellett ki mennyit képes és tud tenni Szombathely fejlődéséért és az itt élő emberekért."

Csak annyit szeretnénk megkérdezni, hogy Polgár Lívia, a polgármester titkárnője mennyit képes és tud tenni a fenti nyilatkozat szellemisége alapján jobboldali értékalapú elkötelezettsége mellett az itt élőkért?
comments powered by Disqus
Van még itt cikk a témában:
Twitter megosztás Google+ megosztás