Videó - Ez a két srác valamiért azt hitte, hogy jó ötlet térfigyelő kamera előtt speedezni

ugytudjuk.hu
2019. július 15. hétfő, 14:05
Hogy miért pont a kamerák alatti helyet találták a legalkalmasabbnak a kábszizásra a fura észjárású férfiak, az rejtély.

Térfigyelő-kamera felvételén szúrták ki a rendőrök még május 4-én éjszaka, hogy dunaújvárosi Bartók Béla téren egy ott parkoló BMW-ben két fiatal feltételezhetően kábítószert fogyasztott. Mire a helyszínre értek a járőrök, már senkit sem találtak a helyszínen, nem sokra rá viszont az Építők útján kiszúrták és megállították az autót.

 

Az egyenruhások a járművet átvizsgálták, amelyben fehér színű, kábítószernek tűnő anyagot találtak, melyet lefoglaltak, majd az autóban tartózkodó két férfit a rendőrségre előállították. A nyomozás során beszerzett szakértői vizsgálat alátámasztotta, hogy a lefoglalt anyag kábítószernek minősül, továbbá mindkét előállított személynél alkalmazott mintavétel eredménye igazolta az amfetamin fogyasztását.

 

 

Térfigyelő buktatta le őket

A dunaújvárosi rendőrök befejezték a kábítószer-birtoklása miatt egy 23 éves és egy 19 éves helyi lakossal szemben folytatott ügy vizsgálatát.

 

A kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatott két dunaújvárosi férfi beismerő vallomást tett. Az ügy vizsgálatát a Dunaújvárosi Rendőrkapitányság a napokban befejezte, és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal a Dunaújvárosi Járási Ügyészségnek megküldte. (police.hu)

comments powered by Disqus
Van még itt cikk a témában:
Twitter megosztás Google+ megosztás