A kutatók szerint 2037-re szinte már csak e-babák fognak a világra jönni

ugytudjuk.hu 2019-12-02 09:06:00
Teljesen megváltozik, hogy miként találnak egymásra a szülők.

Angol kutatók szerint 2037-re a világ újszülöttjeinek nagy része már e-baba lesz. A kutatók így nevezték el azokat a gyermekeket akiknek a szülei az interneten keresztül találkoztak. A kutatást egy randioldal, az eharmony finanszírozta, amiből kiderült, hogy 2035-re a legtöbb pár már nem is offline, hanem valamilyen randifelületen fog egymásra találni.

A kutatók a jóslataikat az eharmony és az angol Nemzeti Statisztikai Hivatal adataira támaszkodva hozták meg. Ezekből leszűrték, hogy 2015 és 2019 között az emberek durván egyharmada fordult valamilyen randioldal felé, hogy új emberekkel ismerkedjen meg, míg 2005 és 2014 között az emberek mindössze 19 százaléka merte bevállalni az internetes találkákat.

Az adatokból azonban egy teljesen más dolog is kiderült, mégpedig az, hogy az emberek sokkal magabiztosabban ismerkednek online, mint amikor szemtől szemben ülnek le valakivel. A britek 47 százaléka ugyanis úgy hiszi, hogy az introvertáltabb társaiknak megkönnyíti az életét az internetes üzenetcsere egy-egy valódi randi előtt.

A kutatást végző egyik professzor, dr. Paolo Taticchi azt mondja, az internet nem csak abban segít, hogy új emberekkel találkozzunk, hanem még azt is megkönnyíti, hogy az új partnerünkkel hosszabb és sikeresebb legyen a kapcsolatunk. A randioldalak ugyanis egyre többször veszik figyelembe, hogy milyen tulajdonságokat keresnek a randizók, így olyan emberekkel kötik őket össze, akikkel nagyobb eséllyel alakítanak majd ki tartós kapcsolatokat. 

Taticchi szerint tehát 2035-ben kezdődik el az igazi randi-reform, ami szerinte az egész társadalmat megváltoztatja majd, de szerinte ez nem feltétlenül lesz rossz dolog.

(Metro)

Szólj hozzá!

A gyermekek elhelyezése a házasság vagy életközösség megszűnésekor nagyon fontos kérdés

Napjainkban sajnos gyakori, hogy egy házasság válással végződik.

Győr 650 millióval tartozik a Volánnak

„Az ország legnagyobb bliccelői” között emlegette Győrt Lázár János miniszter.

Szomszédját zaklató idős sárvári nőnek kell bíróság elé állnia

Trágár szavak mellett kavicsokat dobált, és több vödör vizet öntött az udvarára.

Álőstermelőket szűrt ki a Nébih Győrben is

Átfogó ellenőrzést tartottak több városban.

Téged is bosszantanak a kis, apró “bogarak”, amik ellepik a lakást, és még csípnek is?

Egy amerikai poloskafaj terjedt el Magyarországon, és éppen a kánikulában érzi legjobban magát.

A professzionális jégkészítő gépek karbantartása

Ahogy a nyarak melegebbé és melegebbé válnak, egyre komolyabb szerep jut az éttermek és bárok üzletmenetében a nagykonyhai jégkészítő berendezéseknek, melyek meghibásodása komoly fennakadást okozhat mind a vendéglátó-ipari egység, mind a hőség elleni enyhülésre vágyó vendégek életében.

Fekete Dávid: A Fidesz-KDNP megnyerte a választást Győrben

Együttműködésre készül Pintér Bencével a Fidesz győri frakcióvezetője.

Az év legforróbb napja jöhet kedden

A legmagasabb nappali hőmérséklet általában 35 és 42 fok között várható.

Kerékpáron is teljesítenek szolgálatot a szombathelyi rendőrök

A turisztikai szezon végéig lehet találkozni velük.

Illegális "Dacia Clubot" számolt fel a NAV Győr mellett

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei egy Győr melletti faluban tartott akció során tetten érték azt az illegálisan tevékenykedő autószerelőt, aki különös érdeklődést mutatott az illegális Dacia szoftverek és autódiagnosztikai eszközök iránt.

Telt ház lesz vasárnap a Forma-1 Magyar Nagydíjon

Ismét Herendi porcelánt kapnak a dobogósok.

Betartandó szabályok VISUMAX típusú lézeres szemműtét után

A VISUMAX típusú kétlézeres szemműtét az egyik legkorszerűbb látáskorrekciós eljárás, amely precízen formálja át a szaruhártyát, ezzel jelentős mértékben javítva a látás minőségét.

Nyaralás autóval? Így készítsünk fel az autót indulás előtt!

Megérkezett a nyár, sokan pedig már alig várják, hogy útra keljenek, és a megérdemelt pihenésüket élvezhessék. Rengetegen indulnak el nyaralni autóval, viszont sokan vannak, akik az autó felkészítése alatt csak a csomagok bepakolását értik. Pedig ennél lényegesen többről van szó. 

Az újraszámolás után is Karácsony Gergely maradt a főpolgármester

293 szavazattal kapott többet, mint Vitézy Dávid.

Környezetbarát és energiahatékony fűtés kondenzációs kazánnal

Ahogy távolodunk a szezontól, egyre kevésbé lesz központi kérdés, hogy milyen fűtési technológiával a tudunk leghatékonyabban meleget teremteni otthonunkban. Ilyenkor már a napsugarak kellemes hőfokot teremtenek a lakásban, így kisebb gondunk is nagyobb annál, hogy a fűtőtestek működését figyeljük. 

Hamis vagyonőri igazolvánnyal sefteltek Sárváron

De hát az éjjeliőr is megbukhat nappal.