A Jobbik kiáll a körmendi kórházért

ugytudjuk.hu
2019. november 18. hétfő, 18:27
Csökkenhet a körmendi kórház sebészeti ágyainak száma.

Nemrég érkezett a szerkesztőségünk e-mail fiókjába a Jobbik körmendi szervezetének közleménye, amit a továbbiakban változtatás nélkül közlünk:

 

Megdöbbenéssel olvastuk a sajtóban a mai napon futótűzként terjedő hírt, miszerint egy kiszivárgott kormányzati munkaanyag alapján a körmendi kórház sebészeti osztálya is áldozatául esik a tervezett, reformnak nevezett leépítésnek. Azért is felháborító és elkeserítő ez a hír, hiszen az önkormányzati választás kampányában Bebes István és a körmendi Fidesz egyik fő ígérete volt, hogy megtartják a sebészeti ágyakat, az egynapos sebészet terén pedig bővítést is ígértek. Ehhez képest nemhogy bővítésről nincs szó, hanem a meglévő sebészeti ágyak csökkentése szerepel a tervezetben.

 

A Jobbik Körmendi Alapszervezete a leghatározottabban tiltakozik a kórház újabb tervezett leépítése ellen! Felszólítjuk Bebes Istvánt és a Fidesz Körmendi Szervezetét, hogy tartsák be választási ígéretüket és ne engedjék meg a körmendi kórház további leépítését!

 

A kampányban rendre elhangzott érvként: rendkívül fontos, hogy egy településnek kormánypárti vezetése legyen, hiszen így sikeresen tudnak lobbizni a kormánynál a település érdekében. Most itt a lehetőség bizonyítani, hogy mekkora ez a lobbierő. Körmend város vezetése álljon ki a körmendiek érdekeiért, hiszen ez a dolguk!

 

Reméljük, a város vezetése most a körmendiek oldalára áll, nem úgy, mint korábban tette például a szülészet megszüntetésekor, amely ellen több ezren emelték fel a szavukat, Bana Tibor Vas megyei országgyűlési képviselő pedig számtalan alkalommal felszólalt az ügyben a Parlamentben.

 

A körmendi Jobbik minden lehetséges formában és fórumon hangot fog adni a helyiek egybehangzó véleményének, nem engedhetjük meg a további leépítést.

 

Jobbik Körmendi Alapszervezete

comments powered by Disqus
Van még itt cikk a témában:
Twitter megosztás Google+ megosztás