A Jobbik kiáll a körmendi kórházért

ugytudjuk.hu 2019-11-18 18:27:00
Csökkenhet a körmendi kórház sebészeti ágyainak száma.

Nemrég érkezett a szerkesztőségünk e-mail fiókjába a Jobbik körmendi szervezetének közleménye, amit a továbbiakban változtatás nélkül közlünk:

Megdöbbenéssel olvastuk a sajtóban a mai napon futótűzként terjedő hírt, miszerint egy kiszivárgott kormányzati munkaanyag alapján a körmendi kórház sebészeti osztálya is áldozatául esik a tervezett, reformnak nevezett leépítésnek. Azért is felháborító és elkeserítő ez a hír, hiszen az önkormányzati választás kampányában Bebes István és a körmendi Fidesz egyik fő ígérete volt, hogy megtartják a sebészeti ágyakat, az egynapos sebészet terén pedig bővítést is ígértek. Ehhez képest nemhogy bővítésről nincs szó, hanem a meglévő sebészeti ágyak csökkentése szerepel a tervezetben.

A Jobbik Körmendi Alapszervezete a leghatározottabban tiltakozik a kórház újabb tervezett leépítése ellen! Felszólítjuk Bebes Istvánt és a Fidesz Körmendi Szervezetét, hogy tartsák be választási ígéretüket és ne engedjék meg a körmendi kórház további leépítését!

A kampányban rendre elhangzott érvként: rendkívül fontos, hogy egy településnek kormánypárti vezetése legyen, hiszen így sikeresen tudnak lobbizni a kormánynál a település érdekében. Most itt a lehetőség bizonyítani, hogy mekkora ez a lobbierő. Körmend város vezetése álljon ki a körmendiek érdekeiért, hiszen ez a dolguk!

Reméljük, a város vezetése most a körmendiek oldalára áll, nem úgy, mint korábban tette például a szülészet megszüntetésekor, amely ellen több ezren emelték fel a szavukat, Bana Tibor Vas megyei országgyűlési képviselő pedig számtalan alkalommal felszólalt az ügyben a Parlamentben.

A körmendi Jobbik minden lehetséges formában és fórumon hangot fog adni a helyiek egybehangzó véleményének, nem engedhetjük meg a további leépítést.

Jobbik Körmendi Alapszervezete

Szólj hozzá!

Operatív törzs: Tegnap 2 ember sem tartotta be a kutyasétáltatáshoz előírt 500 méteres szabályt

A siket és nagyothalló embernek pedig nehézséget okozhat a maszkhasználat, ugyanis a jeleléssel történő kommunikációnak a szájról olvasás is része. A hatóság szerint a rendőri ellenőrzés minden esetben méltányos lesz.

Újra lesz Schumacher a Forma-1-ben

A Hass bejelentette a legendás hétszeres világbajnok Michael Schumacher fia, Mick leigazolását.

Az SZKKA edzője elárulta, hogy mire számít az Európa-bajnokságon

Marosán György beszélt Tomasevicsről és Agbabáról és a magyar válogatott esélyeiről is.

Erről szólt a legutóbbi győri COVID-híradó

Dézsi Csaba András vírusműsora az alábbiakról tájékoztatott.

Meghátrál a főváros: Nem kötnek szerződést az offshore hátterű céggel

Karácsony: "Az én csapatomnak csak megvesztegethetetlen, makulátlan emberek lehetnek a tagjai."

Nagy-Britanniában engedélyezték a Pfizer/BioNTech-vakcina forgalmazását

Az Egyesült Királyság ezzel a világ első olyan országa, amely hatósági jóváhagyást adott egy koronavírus-vakcina alkalmazására.

Trokán Péter felépült a koronavírusból

Két hétig feküdt kórházban a színész.

Duplájára emelte Győrben az építményadót Dézsi polgármester, de lehet, hogy túl későn

900 forintról 2000 forintra nőtt a négyzetméterenkénti összeg, pont egy nappal azelőtt, hogy a kormány befagyasztotta az önkormányzati adók emelését. Lehet, hogy így sem lesz már érvényes az emelés.

Két és félmillió kilométert balesetmentesen?

Igen, lehetséges. A Volánbusz 1065 autóbusz-vezetőjének többéves, évtizedes munkáját, megbízhatóságát, elhivatottságát és példaértékű teljesítményét ismerte el a közelmúltban a balesetmentes közlekedésért járó jutalommal.

Újból jár a kisfiú, akit tavaly dobtak ki a Tate Modern 10. emeletéről

Ugyan még segítségre van szüksége, de a zuhanás óta már sokat javult az állapota.

A Csepel nyerte a MOL Bubi megújítására kiírt tendert

A Csepel Kerékpárgyártó és Forgalmazó Zrt. nyerte el a Budapesti Közlekedési Központ által a MOL Bubi megújítására kiírt tendert. Sikeres szerződéskötés esetén a fővárosban közlekedők jövő tavasztól használhatják a megújult szolgáltatást - áll a BKK közleményében.

Borongós szerdánk lesz

Emellett meg is fagyunk.

Szombathelyen nőtt a koronavírus örökítőanyagának koncentrációja a szennyvízben

A járvány terjedése folyamatos, a tünetes és tünetmentes fertőzöttek száma az ország egész területén jelentős.

Bezárt a hévízi tófürdő

Az országos tisztifőorvos állásfoglalása alapján keddtől bezárt a hévízi tófürdő, a reumakórház betegeit azonban - a medencés kezeléseket kivéve - továbbra is ellátják - tájékoztatta a hévízi önkormányzat kedden.

van még itt cikk a témában:

Jakab Péternek kéthavi fizetésébe, vagyis 4,4 millió forintba fájt a krumplizás

Hiába kérte a Jobbik elnöke a büntetés hatályon kívül helyezését, a kormánypártok nem kegyelmeztek.

Baj van a kínai lélegeztetőgépekkel Zalaegerszegen, az Operatív Törzs hallgat

A gyártó cég szívesen segítene, de őket senki sem keresi a problémákkal.