A Hali ügyvezető igazgatója szerint van elég pénz a további működésükhöz

ugytudjuk.hu 2020-05-30 18:13:00
Séllei Árpád a Szombathelyi Haladás Facebook-oldalán válaszolt néhány kérdésre.

Séllei Árpád, a Szombathelyi Haladás ügyvezető igazgatója a Facebookon fordult a szurkolók felé, hogy megválaszolja a legégetőbb kérdéseket. Sélleinek ma délután lehetett feltenni a kérdéseket a Szombathelyi Haladás Facebook-oldalán, amelyekre az igazgató kommentekben válaszolt.

 

Security Check Required

null

 

Séllei válaszaiból kiderül, hogy a Hali kasszájában jelenleg van elég pénz ahhoz, hogy a csapat tovább tudjon működni, majd egy másik komment alatt azt válaszolta, hogy még nem egyeztek meg a stadiont működtető céggel a használatról. Az ügyvezető azt is leírta, hogy rengeteg cég ígért anyagi támogatást a csapatnak a járvány elvonultával. 

Arra a kérdésre, hogy ha a csapat visszakerülne az NB I-be, akkor továbbra is lennének-e külföldi játékosok, az ügyvezető azt mondta, hogy a "Haliban helyi kötődésű focistáknak kell játszani. Ők tudják mit jelent a Hali mez." Séllei emellett a keretet akarja egyben tartani, 1-2 játékos jöhet max, menni is ennyi fog.

Rengeteg rajongó kérdezte aztán Sélleit arról, hogy mik a tervei a csapatnak, amire azt válaszolta, hogy minél több meccset akarnak nyerni, és több nézőt akarnak elcsalogatni a mérkőzésekre. Amikor arról kérdezték, miként látja a csapatot három év múlva, az ügyvezető azt írta: "sikeres klub, aki nagyon mélyről indult. Kevés pénzből hogy lehet komoly klubot építeni. Bebizonyítjuk, hogy ez lehetséges."

A kérdezz-felelekből kiderült az is, hogy a Haladásnak sikerült pótolnia az NB II-es licenszhez szükséges dokumentumokat, valamint az is, hogy a bérlettel rendelkezőknek a koronavírus-járvány miatt a következő bérletükhöz adnak majd kedvezményt, mivel nem tudnak pénzt visszaadni.  

Szólj hozzá!

A gyermekek elhelyezése a házasság vagy életközösség megszűnésekor nagyon fontos kérdés

Napjainkban sajnos gyakori, hogy egy házasság válással végződik.

Győr 650 millióval tartozik a Volánnak

„Az ország legnagyobb bliccelői” között emlegette Győrt Lázár János miniszter.

Szomszédját zaklató idős sárvári nőnek kell bíróság elé állnia

Trágár szavak mellett kavicsokat dobált, és több vödör vizet öntött az udvarára.

Álőstermelőket szűrt ki a Nébih Győrben is

Átfogó ellenőrzést tartottak több városban.

Téged is bosszantanak a kis, apró “bogarak”, amik ellepik a lakást, és még csípnek is?

Egy amerikai poloskafaj terjedt el Magyarországon, és éppen a kánikulában érzi legjobban magát.

A professzionális jégkészítő gépek karbantartása

Ahogy a nyarak melegebbé és melegebbé válnak, egyre komolyabb szerep jut az éttermek és bárok üzletmenetében a nagykonyhai jégkészítő berendezéseknek, melyek meghibásodása komoly fennakadást okozhat mind a vendéglátó-ipari egység, mind a hőség elleni enyhülésre vágyó vendégek életében.

Fekete Dávid: A Fidesz-KDNP megnyerte a választást Győrben

Együttműködésre készül Pintér Bencével a Fidesz győri frakcióvezetője.

Az év legforróbb napja jöhet kedden

A legmagasabb nappali hőmérséklet általában 35 és 42 fok között várható.

Kerékpáron is teljesítenek szolgálatot a szombathelyi rendőrök

A turisztikai szezon végéig lehet találkozni velük.

Illegális "Dacia Clubot" számolt fel a NAV Győr mellett

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei egy Győr melletti faluban tartott akció során tetten érték azt az illegálisan tevékenykedő autószerelőt, aki különös érdeklődést mutatott az illegális Dacia szoftverek és autódiagnosztikai eszközök iránt.

Telt ház lesz vasárnap a Forma-1 Magyar Nagydíjon

Ismét Herendi porcelánt kapnak a dobogósok.

Betartandó szabályok VISUMAX típusú lézeres szemműtét után

A VISUMAX típusú kétlézeres szemműtét az egyik legkorszerűbb látáskorrekciós eljárás, amely precízen formálja át a szaruhártyát, ezzel jelentős mértékben javítva a látás minőségét.

Nyaralás autóval? Így készítsünk fel az autót indulás előtt!

Megérkezett a nyár, sokan pedig már alig várják, hogy útra keljenek, és a megérdemelt pihenésüket élvezhessék. Rengetegen indulnak el nyaralni autóval, viszont sokan vannak, akik az autó felkészítése alatt csak a csomagok bepakolását értik. Pedig ennél lényegesen többről van szó. 

Az újraszámolás után is Karácsony Gergely maradt a főpolgármester

293 szavazattal kapott többet, mint Vitézy Dávid.

Környezetbarát és energiahatékony fűtés kondenzációs kazánnal

Ahogy távolodunk a szezontól, egyre kevésbé lesz központi kérdés, hogy milyen fűtési technológiával a tudunk leghatékonyabban meleget teremteni otthonunkban. Ilyenkor már a napsugarak kellemes hőfokot teremtenek a lakásban, így kisebb gondunk is nagyobb annál, hogy a fűtőtestek működését figyeljük. 

Hamis vagyonőri igazolvánnyal sefteltek Sárváron

De hát az éjjeliőr is megbukhat nappal.